- Adım
- Allegri
- Cihazım
- Redmi Note 9Pro
- Konular
- 1
Cihaz modeli nedir?Banka uygulamalarına giremiyorum. Root vs diyor. Aşağıda magisk ss im var. Bir başkası root yok dedi. Nasıl çözerim?
Redmi note 9 pro IMEI atılmış. Bootloader kilidi açık hocam.Cihaz modeli nedir?
Yd cihazmı?
İmei atılmış mı?
Bootloader durumu?
Bende aynı cihazı kullanıyorum imei atılmış fakat uygulamalara sorunsuz giriyordu sonradan kendim rootladım öyle kullanıyorum banka uygulamaları sorunsuzRedmi note 9 pro IMEI atılmış. Bootloader kilidi açık hocam.
Hocam ziraati silip yükledim yine de olmadı.siz sadece telefonda yüklü olan magisk uygulamöasını kaldırıp gelişrici seçenekleri kapatsanız belki sorun çözülür ? Zaten sizde şuan root yok. Bir deneyin yazın bakalım
Ziraat değil magisik diye bir uygulama var root için onu silin demek istedimHocam ziraati silip yükledim yine de olmadı.
Onuda silip yaptım hocam zaten. Halihazırda Ziraat root algıladı ya. Onuda sil yükle yaptım.Ziraat değil magisik diye bir uygulama var root için onu silin demek istedim
24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam başka root ile ilgili bir uygulama daha olabilir. Yada telefon hafızasımdaki magisik ile ilgili olan dosyalarıda sil onu da görebiliyordu örnek paraf halkbanOnuda silip yaptım hocam zaten. Halihazırda Ziraat root algıladı ya. Onuda sil yükle yaptım.