Yardım Banka uygulamaları Root sorunu

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 12
Telefon Modeli
GM22 PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazım KernelSu ya da Apatch desteklemiyor o yüzden magisk kullanıyorum. Telefonu güncellemeden önce banka uygulamaları falan problem çıkarmıyordu. Android 11'den Android 12'ye güncellendi. Fakat root silindi hatta nasıl olduysa bootloader kilidini kapattı. Sonradan tekrar açıp root attım. Telefon eski sürümde iken sadece basic integrity geçiyordu ve bankalar hiç bir problem çıkarmıyordu. Şu an ise eski'den kullandığım dosyaları denesem bile işe yaramıyor hatta yeni rehberlere baktım fakat hala hata alıyorum.

Magisk, Magisk Delta ve Magisk Alpha denedim ama hiç biri işe yaramadı.

- 3 Integrity testini geçiyorum
- Play Store'de sertifikalı gözüküyor.
- Safetynet testini yapmaya çalıştığım zaman 7 network error hatası alıyorum.
- NeoZygisk, Rezygisk ve Magisk'in kendi zygisk'ini denedim. (Reddetme listesini zorla'yı seçmiyorum. Bununla ilgili rehberlere baktım)
- Shamiko ve Nohello denedim.
- HMA ile uygulamaları gizlemeyi denedim.

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Android 12 kullanıyorum bende zaten.
Tahminime göre rom ile alakalı başka bir problem olabilir. Cihazın TWRP'si ve Custom Rom'u olmadığı için biraz dikkatli davranıyordum. Bootloop'a girerse uğraşmamak için. Şimdilik bootloader kilidini geri kapattım. Ya bir tane düzgün GSI bulup onda test edeceğim. Ya da bu şekilde bırakacağım.

Oyla:

Mami1985

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Tahminime göre rom ile alakalı başka bir problem olabilir. Cihazın TWRP'si ve Custom Rom'u olmadığı için biraz dikkatli davranıyordum. Bootloop'a girerse uğraşmamak için. Şimdilik bootloader kilidini geri kapattım. Ya bir tane düzgün GSI bulup onda test edeceğim. Ya da bu şekilde bırakacağım.
Romunuz neydi? Bootloader kilidinizi kapatınca sorununuz çözüldüyse bootloader spoofer kullanmayı denedinizmi?

Oyla:

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Romunuz neydi? Bootloader kilidinizi kapatınca sorununuz çözüldüyse bootloader spoofer kullanmayı denedinizmi?
Stock Rom hocam. Direkt boot imajlarını magiskle yamalayıp fastboot ile kurmuştum. Bootloader Spoofer ile banka uygulamalarına giriş kısmında aniden uygulama çöküyordu.

Oyla:

Mami1985

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Stock Rom hocam. Direkt boot imajlarını magiskle yamalayıp fastboot ile kurmuştum. Bootloader Spoofer ile banka uygulamalarına giriş kısmında aniden uygulama çöküyordu.
Banka uygulamasının Verilerini temizlemeyi denedinizmi?

Oyla:

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Banka uygulamasının Verilerini temizlemeyi denedinizmi?
Akla gelebilecek her şeyi denedim. Bu forum olsun XDA olsun bir çok farklı konu ve kaynak okudum rehberleri uyguladım ama olmuyor.

Oyla:

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Hangi banka hocam?

Oyla:

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Hangi banka hocam?
İş Bankası, Ziraat, Vakıfbank ve Garanti. Zaten bu 4 bankayı kullanıyorum. Magiskhide sonrası direk root hatası vermesede sıkıntı çıkartıyorlar. İş bankası teknik hata diyor, Ziraat işleminiz şu anda gerçekleştirilememektedir. Vakıfbank ise cihazınız güvenli değil hatasını verdi. Hatta Vakıfbank'tan sms bile geldi. Bu cihazda kullanamazsınız diye.

Oyla:

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
İş Bankası, Ziraat, Vakıfbank ve Garanti. Zaten bu 4 bankayı kullanıyorum. Magiskhide sonrası direk root hatası vermesede sıkıntı çıkartıyorlar. İş bankası teknik hata diyor, Ziraat işleminiz şu anda gerçekleştirilememektedir. Vakıfbank ise cihazınız güvenli değil hatasını verdi. Hatta Vakıfbank'tan sms bile geldi. Bu cihazda kullanamazsınız diye.
Hocam aynı durum bende vardı, size verdiğim linkte nasıl çözdüğüm vardı. Adım adım yapar mısınız?

Oyla:

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Hocam aynı durum bende vardı, size verdiğim linkte nasıl çözdüğüm vardı. Adım adım yapar mısınız?
Dediğiniz şekilde denedim zaten. Rezygisk, Neozygisk, Zygisknext ve magisk'in kendi zygisk'i ile 4 kere. Magisk'in orijinal sürümü, Magisk Alpha ve Magisk Delta ile de ayrıca bunları yaptım ama bir şey değişmedi. Magisk Delta'da zygiskler hiç düzgün çalışmadı zaten. Direk root'u algıladılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim. Umarım o zaman bir problem yaşamam.

Oyla:
Üst Alt