Çözüldü Banka uygulamaları hata veriyor

Sypreus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Endonezya v2.0.100.0
Telefon Modeli
POCO F6
Bootloader Kilidi
Açık
Yapı Kredi, QNB, Enpara gibi banka uygulamalarına giremiyorum. Bootloader Spoofer ve E-Government Liberator modülleri ile gizlemek sadece Yapı Kredi'de işe yarıyor, onda da Yapı Kredi Mobil uygulamasını kapatınca hesaptan tamamen çıkış yapıyor. Sürekli yeni cihaz tanımlamak zorunda kalıyorum bu yüzden akıllı bildirim ve beni hatırla özellikleri çalışmıyor. Hesaptan çıkış yaptığı için NFC ödeme de kullanamıyorum. Bootloaderdan dolayı yaptığını düşünüyorum bunun bir çözümü var mı?

Çözüm
Sadece bu modüller yüklü, HyperCeiler'deki bir ayar yüzünden olabilir mi diye kontrol edeceğim.
Hocam luckpatcherı kaldırıp bir deneyin. Kesin çözüm değil sadece deneme yanılma olarak öneriyorum. Bir de cihazdaki modlu uygulamalar yüzünden oluyor olabilir. Ben de mtmanagerin modlu bir versiyonu vardı bu yüzden banka uygulamaları sorun yaratıyordu.

Sypreus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
ckarakaya Reagle hocalarım beni çok büyük dertten kurtadınız şuan bootloader gizlemeden bütün banka uygulamalarına erişebiliyorum. Kesin olmamakla birlikte ya Lucky Patcher ya da APK yükleyici modülü yüzünden olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Oyla:

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
Karma. kendim değiştirdim bir çok yerini.
Tema uygulmasına import özelliği varsa paylaşayım.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece bildirim kısmında bulunan simgeleri aynı yapmak istiyorum

Oyla:
Üst Alt