- Adım
- süleyman
- Cihazım
- mi 9 se
- Konular
- 1
arkadaşlar merhaba mi 9 se kullancısıyım son güncelleme ile cihazım 10.3.9a cıktı ve band 20 destegi imeii atıldıugı ıcın devre dısıdır sadece band8den yayın alıyorum ve internet cok yavaş
lte bc config rf bc config lte config kodları ile degiştirip yazıyorum ama asla düzelme oplmuyor internette bununla ilgili cok yayın var ve hic biri sorunumu çözmedi bu konuyla işlgili bilgisi olan varmıdır ? yuardımcı olabilecek bi cıkıs noktası alabilecegim bir yer varmıdır
bu konud hakkında ortam geliştirme üzerine yardımcı olacak varmıdır? ücretli yada ücretsiz birlikte araştırıp geliştirecek arkadaşlar arıyorum tşkler
elimde ücretli box olarak eft donge var ve suan icin bu konuda desrek vermiyor
lte bc config rf bc config lte config kodları ile degiştirip yazıyorum ama asla düzelme oplmuyor internette bununla ilgili cok yayın var ve hic biri sorunumu çözmedi bu konuyla işlgili bilgisi olan varmıdır ? yuardımcı olabilecek bi cıkıs noktası alabilecegim bir yer varmıdır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ile deniyorum ama kesinlikle sonuc alamadım bilgisi olan varmıdır ?bu konud hakkında ortam geliştirme üzerine yardımcı olacak varmıdır? ücretli yada ücretsiz birlikte araştırıp geliştirecek arkadaşlar arıyorum tşkler
elimde ücretli box olarak eft donge var ve suan icin bu konuda desrek vermiyor