Evet üstad.Modül olarak yok. Aile olarak mı modül?
Bu yazı tipini tema mağazasında tam olarak hangi isimle aratınca bulabilirim acaba? Eskiden sürekli bu fontu kullanırdım tekrardan xiaomi kullanmaya başladım ve ilk aradığım font bu oldu. Yardımcı olan çıkarsa çok mutlu olurum.
Tema uygulamasından yazı tipi kısmından bu ismi aratıp bulabilirsiniz. Global rom mağazasından..Bu yazı tipini tema mağazasında tam olarak hangi isimle aratınca bulabilirim acaba? Eskiden sürekli bu fontu kullanırdım tekrardan xiaomi kullanmaya başladım ve ilk aradığım font bu oldu. Yardımcı olan çıkarsa çok mutlu olurum.
Hocam linkte bir sayfa açılıyor uygulama açılmıyor hiç beceremedim bi türlüTelefonunuzdan aşağıdaki linke tıkladığınızda bu fonta yönlendirilirsiniz indirip uyguladığınızda işlem tamam.
theme://zhuti.xiaomi.com/detail/f844c223-1b40-459b-92b6-7729b69117d0
Uygulamadan bu isimle aratıyorum hocam ama bu isimle alakasız bütün yazı tipleri çıkıyor bir tek bu çıkmıyor anlamadım gitti. Global rom kullanıyorum.Tema uygulamasından yazı tipi kısmından bu ismi aratıp bulabilirsiniz. Global rom mağazasından..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Global rom mu kullanıyorsunuz?Hocam linkte bir sayfa açılıyor uygulama açılmıyor hiç beceremedim bi türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamadan bu isimle aratıyorum hocam ama bu isimle alakasız bütün yazı tipleri çıkıyor bir tek bu çıkmıyor anlamadım gitti.
Hocam linkte bir sayfa açılıyor uygulama açılmıyor hiç beceremedim bi türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamadan bu isimle aratıyorum hocam ama bu isimle alakasız bütün yazı tipleri çıkıyor bir tek bu çıkmıyor anlamadım gitti. Global rom kullanıyorum.