Elinize sağlık hocam lakin yazı tipi değişmedi MIUI 10 olduğu için engelliyor sanırım
Punch Don't criticize something you don't understand Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ahmet Cihazım Mi 11 Ultra Konum Timor-Leste Katılım 2 Eylül 2019 Konular 9 Mesajlar 459 Çözümler 1 Tepkime puanı 353 Puanları 78 31 Ekim 2019 #11 Elinize sağlık hocam lakin yazı tipi değişmedi MIUI 10 olduğu için engelliyor sanırım
floast Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım gökhan Cihazım Redmi 13 Pro + Meslek Serbest Yaş 40 Konum izmir Katılım 1 Haziran 2015 Konular 37 Mesajlar 279 Tepkime puanı 333 Puanları 78 31 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 BGBBGB' Alıntı: Öyle bile olsa çok güzel temalar seçiyorsunuz. takipteyim teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
BGBBGB' Alıntı: Öyle bile olsa çok güzel temalar seçiyorsunuz. takipteyim teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
hsynyldrm64 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım HÜSEYİN Cihazım Redmi Note 7 Meslek Öğretmen Yaş 35 Konum Uşak Katılım 24 Ağustos 2019 Konular 1 Mesajlar 20 Tepkime puanı 6 Puanları 3 1 Kasım 2019 #13 Hocam bu temaları mağazaya atma şansınız yok mu? çok güzel temalar var ama stock rom kullanınca hiçbiri olmuyor malesef
Hocam bu temaları mağazaya atma şansınız yok mu? çok güzel temalar var ama stock rom kullanınca hiçbiri olmuyor malesef