Yardım B.loader Ki̇li̇tledi̇kten Sonra The System Has Ben Destroyed Hatası

Barismanco00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi10s
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11111
Telefon Modeli
redmi 12
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam.. Babamın telefonuna geçen hafta imei atma işlemi uygulanmış. Ardından güvenlik sorgulayan uygulamalara giriş yapılamamaya başlamış. Bugün baktım; root veya cihazın orijinalliği bozulduğu için gibi uyarılar veriyodu uygulamalar. Root görünmüyordu. Sadece bootloader kilidi açıktı. Belki ondandır diyerek fastboot oem lock dedim. Dediğim anda hüp oldu gitti sistem. Açılırken THE SYSTEM HAS BEN DESTROYED hatası veriyor. Fastboota girebiliyorum. Tekrar kilidi açmayı falan deniyorum ama nafile hata veriyor. İçindeki mi hesabını da bilmiyorum. Buna napmak gerekir sanırım hyperos yüklü içinde, miui değil. Redmi 12 olması gerek cihazın da. Elime alalı beş dakika olmuştu, uçtu gitti.. Bi tık acil, rom at ya da sıfırla demekten hariç fikri olan varsa çok mutlu olurum. Lütfen yardım.

Barismanco00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi10s
Konular
3
çok basit imei atılmış bootloader kapatmayacaksınız. Bu seçenek bu modelde yok maalesef.
Evet hocam bunu anladım. Kapadık bozuldu, bunun farkındayım. Olayımız geri açabilmek. Bunun mümkün olup olmadığını anlamaya çalışıyorum..
Ayrıca bir fikriniz var mı , imei işlemine kadar her uygulama sorunsuz idi. İmei'den sonra uygulamalar uyarı vermeye başlamış. Ben baktığımda ne root ne de benzeri bir ayar etkindi sadece b.l açıktı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet hocam bunu anladım. Kapadık bozuldu, bunun farkındayım. Olayımız geri açabilmek. Bunun mümkün olup olmadığını anlamaya çalışıyorum..
Ayrıca bir fikriniz var mı , imei işlemine kadar her uygulama sorunsuz idi. İmei'den sonra uygulamalar uyarı vermeye başlamış. Ben baktığımda ne root ne de benzeri bir ayar etkindi sadece b.l açıktı
Bu cihaza kendi imkanlarınız ile işlem yapamazsınız. biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz. uygulamalara gelince Bootloader kilidinin açık olması artık başta whatsapp olmak üzere bir çok uygulamalarda sorun vermeye başladı. Forumda bununla ilgili rehber ve çözümler mevcut. Cihaz açıldıktan sonra onları denersiniz..
Uzak bağlantı ile tamir istiyorsanız özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
burdaki kilit açma yöntemini dene

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncesinde fastboot oem unlock komutunu da dene fastbootdayken

Oyla:

Barismanco00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi10s
Konular
3
Bu cihaza kendi imkanlarınız ile işlem yapamazsınız. biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz. uygulamalara gelince Bootloader kilidinin açık olması artık başta whatsapp olmak üzere bir çok uygulamalarda sorun vermeye başladı. Forumda bununla ilgili rehber ve çözümler mevcut. Cihaz açıldıktan sonra onları denersiniz..
Uzak bağlantı ile tamir istiyorsanız özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..
Hallettik hocam, telefon açıldı eyvallah

Elbette denedim tüm bilinen yöntemleri.