Yardım B.loader Ki̇li̇tledi̇kten Sonra The System Has Ben Destroyed Hatası

Barismanco00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi10s
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11111
Telefon Modeli
redmi 12
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam.. Babamın telefonuna geçen hafta imei atma işlemi uygulanmış. Ardından güvenlik sorgulayan uygulamalara giriş yapılamamaya başlamış. Bugün baktım; root veya cihazın orijinalliği bozulduğu için gibi uyarılar veriyodu uygulamalar. Root görünmüyordu. Sadece bootloader kilidi açıktı. Belki ondandır diyerek fastboot oem lock dedim. Dediğim anda hüp oldu gitti sistem. Açılırken THE SYSTEM HAS BEN DESTROYED hatası veriyor. Fastboota girebiliyorum. Tekrar kilidi açmayı falan deniyorum ama nafile hata veriyor. İçindeki mi hesabını da bilmiyorum. Buna napmak gerekir sanırım hyperos yüklü içinde, miui değil. Redmi 12 olması gerek cihazın da. Elime alalı beş dakika olmuştu, uçtu gitti.. Bi tık acil, rom at ya da sıfırla demekten hariç fikri olan varsa çok mutlu olurum. Lütfen yardım.

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Custom rom varken bootloader mı kilitledin?

Oyla:

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
33
Oyla:

Barismanco00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi10s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz bu kilitleme işlemini ABD üzerinden mi yaptınız? Official bu arada ama editlenmiş olabilir.
Evet. Miui yüklü cihazda daha önce çokca kez yaptım diye hatırlıyorum. Bu telefonu ilk kez elime aldım fakat elimde kaldı :| Sadece fastboot oem lock dedim.

Oyla:

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
33
Evet. Miui yüklü cihazda daha önce çokca kez yaptım diye hatırlıyorum. Bu telefonu ilk kez elime aldım fakat elimde kaldı :| Sadece fastboot oem lock dedim.
Hata yapmişsiniz hocam, tek tuşla bootloader kapatmak kolay değil olursa da sistem gidebiliyor böyle. Miflash üzerinden rom atıp lock demeniz gerekiyordu.

Oyla:

Barismanco00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi10s
Konular
3
Hata yapmişsiniz hocam, tek tuşla bootloader kapatmak kolay değil olursa da sistem gidebiliyor böyle. Miflash üzerinden rom atıp lock demeniz gerekiyordu.
Veri kaybı olmadan kurtarma ihtimali yok mu dersiniz? Bu kadar sıkıntılı bi konu olmamalı ya :/

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Geçmiş olsun. IMEI atılmış bazı cihazlarda kilit kapanmaması gerekiyor. Bu cihazda onlardan birisi. Uzak bağlantı ile destek verebiliriz. ilk etapta kilidi sıfırlanmadan açarız, cihazda açılırsa ne ala. Veri kaybı olmaz. ama açılmazsa yazılım vs. yüklenmesi gerekebilir..

Oyla:

Barismanco00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi10s
Konular
3
Geçmiş olsun. IMEI atılmış bazı cihazlarda kilit kapanmaması gerekiyor. Bu cihazda onlardan birisi. Uzak bağlantı ile destek verebiliriz. ilk etapta kilidi sıfırlanmadan açarız, cihazda açılırsa ne ala. Veri kaybı olmaz. ama açılmazsa yazılım vs. yüklenmesi gerekebilir..
Cihaz açılsın; tamam. Fakat rom için yine kilidin açılması gerek sanıyorum. Bu böyle kapalı döngüye mi giriyor ne oluyor anlamadım.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihaz açılsın; tamam. Fakat rom için yine kilidin açılması gerek sanıyorum. Bu böyle kapalı döngüye mi giriyor ne oluyor anlamadım.
çok basit imei atılmış bootloader kapatmayacaksınız. Bu seçenek bu modelde yok maalesef.

Oyla:
Üst Alt