- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
Sizede hocam, teşekkür ederim.Iyi geceler hocam.
Sizede hocam, teşekkür ederim.Iyi geceler hocam.
2020 kulağa korkutucu geliyor nedense..Yukarı taşındığından dolayı yeni olarak gözükmekte hocam.
Yılbaşı da yaklaştı bu arada.
Hep birlikte göreceğiz hocam, ben de bilmiyorum.2020 kulağa korkutucu geliyor nedense..
2020 nedir hocam, 87 doğumluyum ben.
Kimsenin 365 günü mutlu geçirdiğini sanmıyorum hocam.. Iyi, kötü / acı, tatlı zamanlarımız oluyor.. Bu kadar karamsar olmayın.Hep birlikte göreceğiz hocam, ben de bilmiyorum.
Acı bir yıl olacağı kesin benim için. Mutlu geçirdiğim yılımı hatırlamıyorum, çünkü yok.
Mutlaka oluyor, ama benim geçirdiğim kötü / acı geçirdiğim zamanın haddi hesabı yok.Kimsenin 365 günü mutlu geçirdiğini sanmıyorum hocam.. Iyi, kötü / acı, tatlı zamanlarımız oluyor.. Bu kadar karamsar olmayın.
Geçmiş olsun hocamMutlaka oluyor, ama benim geçirdiğim kötü / acı geçirdiğim zamanın haddi hesabı yok.
3 Haftadır gece gündüz demeden geliştirdiğim bir projemi kaybettim, bundan daha kötüsü olamaz ve tek bir yedeğim bile yok.
Sağolun hocam, hiç baştan başlayasım gelmiyor. Mola vermek istiyorum o da olmuyor. Mecbur artık yapacak bir şey yok. Benim hatam, ne diye yedek almıyorsam. Ayrıca dalgınlıkla nasıl sildim hiç bilmiyorum. Kendi kendime kızıyorum bir kaç saattir.Geçmiş olsun hocam
Bu sizin için acı bir tecrübe, bir daha ki sefere yedek alırsınızSağolun hocam, hiç baştan başlayasım gelmiyor. Mola vermek istiyorum o da olmuyor. Mecbur artık yapacak bir şey yok. Benim hatam, ne diye yedek almıyorsam. Ayrıca dalgınlıkla nasıl sildim hiç bilmiyorum. Kendi kendime kızıyorum bir kaç saattir.
Normalde hep yedek alırdım hocam, bunu bir türlü almıyordum. Yarın alırım, şu özelliği ekleyince aliyim, yatarken aliyim derken kayboldu gitti..Bu sizin için acı bir tecrübe, bir daha ki sefere yedek alırsınız
Baştan başlamak iyidir bazen, daha önce edindiğiniz tecrübeleri daha rahat aktarabilirsiniz yolunuza.. Bence başlayın, tabii siz denemeye değer görüyorsanız..