Sohbet (Az Kaldı) 2019 Yılı size ne öğretti? 2020 Yılı beklentileriniz neler?

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
2019 bana miui 10 dan miui 9 a bir anda indirilmeyeceğini, telefonum tribe girince nasıl tripten çıkarılacağını öğretti. Sağolasın 2019 :D

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
2019 bana insanlara fazla değer vermenin zararlarını ve kötü gün dostumun kim olduğunu gösterdi.Bi de kumar batağına nasıl
girileceğini mi 8 lite ile gösterdi.
Memnun değil misiniz hocam cihazınızdan?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam cihazdan memnunum ama çevremde çok linç yedim Xiaomi aldığım için.Ama şimdi teker teker Xiaomi alıyorlar.
2 Yılı geçkin gelen sorular "Telefon mu o?, Tablet mi o?, Çantana mı koyuyorsun?, Cebine sığıyor mu?" Gibi ve daha bir çok soru gelmişti bana. Çin malı diyerek linç etmeye kalkaşanlar dediğiniz gibi tıkır tıkır Xiaomi alıyorlar. :D
Bu sorulara da şöyle cevap veriyorum.
"Yok, bu bilgisayar, Uzay mekiği, poşette taşıyorum." :D

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
2019 son çeyreğinde rom hastalığımı yendim gibi, artık eskisi gibi rüyalarıma gelmiyor.. Ve birkaç aydır telefon sıfırlamadım, eskiden haftalık yapardım ZEVKLE. Yoksa yaşlandım (34) hevesim mi kaçtı diye düşünüyorum bazen..

İkinci bir husus ise..
Dost bildiklerim yine foos çıktı. Eski bir ata sözü vardır. İş bitti aşk bitti, sözü gerçekten tam olmuş.

Hep güvendiğim çalıştığım iş verdiğim eski dostlarım kirizde bana kelek yaptı sözleşmemize uymadı..

Tam aksine iş verirken içime sinmeyen yarı yolada bırakır korkusu içinde iş verdiklerim kaya gibi sağlam çıktı. Bu arada inşaat sektöründeyim (yap sat)

Yani kısacası yaş 34 (şimdilik)
40 kadar tecrübe 40 tan sonra tecrübe ile...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2020 yılı herkes için güzel mutlu olmasını diliyorum. Birde şu ortadoğuda ve dünya yaşanan haksız ölümlerin son bulmasını diliyorum. Sonuçta 100 yılda bir dünya devirdayim oluyor herkesin Allâh tarafından bahşedilen haklar ile yaşamasını diliyorum. Ayrımcılık yapmadan ön yargısız bir yaşam herkese..

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
2019 son çeyreğinde rom hastalığımı yendim gibi, artık eskisi gibi rüyalarıma gelmiyor.. Ve birkaç aydır telefon sıfırlamadım, eskiden haftalık yapardım ZEVKLE. Yoksa yaşlandım (34) hevesim mi kaçtı diye düşünüyorum bazen..

İkinci bir husus ise..
Dost bildiklerim yine foos çıktı. Eski bir ata sözü vardır. İş bitti aşk bitti, sözü gerçekten tam olmuş.

Hep güvendiğim çalıştığım iş verdiğim eski dostlarım kirizde bana kelek yaptı sözleşmemize uymadı..

Tam aksine iş verirken içime sinmeyen yarı yolada bırakır korkusu içinde iş verdiklerim kaya gibi sağlam çıktı. Bu arada inşaat sektöründeyim (yap sat)

Yani kısacası yaş 34 (şimdilik)
40 kadar tecrübe 40 tan sonra tecrübe ile...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2020 yılı herkes için güzel mutlu olmasını diliyorum. Birde şu ortadoğuda ve dünya yaşanan haksız ölümlerin son bulmasını diliyorum. Sonuçta 100 yılda bir dünya devirdayim oluyor herkesin Allâh tarafından bahşedilen haklar ile yaşamasını diliyorum. Ayrımcılık yapmadan ön yargısız bir yaşam herkese..
Amin cümlemize

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam sizin için 2019 ne anlam ifade ediyor ?
Hocam aslında pek bir anlam ifade ettiğini söyleyemem, klasik bir yıl gibi geldi geçti.
İnsan zorluk anında en yakın dostundan da olsa fayda göremiyor.

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
2020 yılı umarım zor geçmez diyecem ama çok da parlak bir yıl olmayacak gibi... Her şeyin hayırlısı olsun...

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt