Çözüldü Ayni version romu TWRPden tekrar uzerine kursam sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forza_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
mi6
Konular
4
Merhabalar,

Miui 9.2.2.0 romu kullaniyorum, cok kurcaladigim icin bazi programlar hata vermeye basladi, ozellikle kamera uygulamasi ayni romu twrpden flashlasam sorun olur mu ya da ayni romu flashlar mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhabalar,

Miui 9.2.2.0 romu kullaniyorum, cok kurcaladigim icin bazi programlar hata vermeye basladi, ozellikle kamera uygulamasi ayni romu twrpden flashlasam sorun olur mu ya da ayni romu flashlar mi?

Yükleyebilirsiniz hocam hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Sadece yükleme bitince soldaki wipe dalvik yapın yeter. Ayrıca yükledikten sonra uygulamalarınız tekrar aynı hatayı verirse eğer temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

forza_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yükleyebilirsiniz hocam hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Sadece yükleme bitince soldaki wipe dalvik yapın yeter. Ayrıca yükledikten sonra uygulamalarınız tekrar aynı hatayı verirse eğer temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Cok teşekkürler, muhtemelen yukledikten sonra twrp gidecek, eskiden developer surum kullanırken indirdigim zip icinden recovery dosyasini silip kuruyordum twrp gitmesin diye, ama bu stable rom zip dosyasi icinde recovery diye dosya bulamadim. Twrpnin silinmemesi icin var mi bir yontem biliyormusun?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Cok teşekkürler, muhtemelen yukledikten sonra twrp gidecek, eskiden developer surum kullanırken indirdigim zip icinden recovery dosyasini silip kuruyordum twrp gitmesin diye, ama bu stable rom zip dosyasi icinde recovery diye dosya bulamadim. Twrpnin silinmemesi icin var mi bir yontem biliyormusun?

Hocam sıkıntı etmeyin twrp yüklemek çok basit bir işlem. Önemli olan uygulamalarınızın daha verimli çalışması :)

forza_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sıkıntı etmeyin twrp yüklemek çok basit bir işlem. Önemli olan uygulamalarınızın daha verimli çalışması :)
Kesinlikle öyle varsa bo yöntem hic ugrasmadan ve bilgisayara baglamadan tek seferde hepsini hallediyim diye dusundum magisk felan teşekkür ettim hocam.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Kesinlikle öyle varsa bo yöntem hic ugrasmadan ve bilgisayara baglamadan tek seferde hepsini hallediyim diye dusundum magisk felan teşekkür ettim hocam.

Rica ederim hocam.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt