Yardım Aynı romu tekrar yüklemek?

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 8.11.15
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba.Mi 8 SE eu beta 8.11.15 kullanıyorum.
Bazı sebeplerden dolayı romu tekrar yüklemek gerek.Magisk gcam kurulu yaptığımdan dolayı olduğunu düşündüğüm stock kameradaki portre ve videonun çalışmadığı için yeniden rom kurmam gerekecek.

Şu anki 8.11.15 sürümünün üzerine tekrardan aynı sürümü flaslasam sorun olur mu? antiroll back diye bişey varmış sorun çıkartır mı? Brick olma ihtimali var mıdır?Teşekkürler,İyi forumlar efenim

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Herkese merhaba.Mi 8 SE eu beta 8.11.15 kullanıyorum.
Bazı sebeplerden dolayı romu tekrar yüklemek gerek.Magisk gcam kurulu yaptığımdan dolayı olduğunu düşündüğüm stock kameradaki portre ve videonun çalışmadığı için yeniden rom kurmam gerekecek.

Şu anki 8.11.15 sürümünün üzerine tekrardan aynı sürümü flaslasam sorun olur mu? antiroll back diye bişey varmış sorun çıkartır mı? Brick olma ihtimali var mıdır?Teşekkürler,İyi forumlar efenim
Gcam dan kaynaklı potre ve video problemi bende yaşamıştım fakat sevgili hocalarımın verdiği bir kodu es dosya yöneticisi gibi bir programla biyere yspistirmam sorunu çözmüştü .. kodu tam hatırlamıyorum ama içinde enabled=1 tarzı birşey geçiyordu ..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Sorun olmaz. Bu yönteme dirty flash deniyor, aynı rom ve aynı sürüm olduğu sürece sıkıntı olmayacaktır.

Oyla:
Üst Alt