Yardım Aynı mesaj defalarca gidiyor

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik X 9.5 lite
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli forum hocalarım. Başlıkta belirttiğim gibi sim1'den mesaj gönderdiğim zaman aynı mesaj 4 5 defa gidiyor. Ne yaptıysam düzelmedi. Ayarlara baktım ama bişey bulamadım. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sorun ondan mı kaynaklı ki? Az önce 4.5G'den 3G'ye çekip birine mesaj attım SMS olarak, direk gitti mesaj..
Evet hocam, 4.5G üzerinden sms gönderimi yapmaya çalıştığınızda aynı mesajı defalarca gönderir ancak 2G/3G geçiş yapıp yaptığınızda tek seferde sms gönderimini gerçekleştirir.

Oyla:

yusufir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Evet hocam, 4.5G üzerinden sms gönderimi yapmaya çalıştığınızda aynı mesajı defalarca gönderir ancak 2G/3G geçiş yapıp yaptığınızda tek seferde sms gönderimini gerçekleştirir.

Aa bilmiyordum ben onu.. Ama eski telefonum olan S7'de de 4.5G kullanıyordum ve hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. Bunu öğrendiğim iyi oldu.

Oyla:

sedattanir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
redmi note 9
Konular
0
Aynı sorunu xiaomi note 9 da yaşıyorum. Telefonu yeni aldım. Dediğiniz gibi 3G yapınca mesaj gidiyor. Fakat 4.5G de mesajı en az 5 kere gönderiyor ve sonunda telefon mesaj gönderilemedi hatası veriyor. Servise göndermeme gerek varmıdır?

Oyla:

mryusufcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusufcan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Radyoloji Tekniker
Konular
4
Aynı sorunu xiaomi note 9 da yaşıyorum. Telefonu yeni aldım. Dediğiniz gibi 3G yapınca mesaj gidiyor. Fakat 4.5G de mesajı en az 5 kere gönderiyor ve sonunda telefon mesaj gönderilemedi hatası veriyor. Servise göndermeme gerek varmıdır?
bende de aynı sorun var mi 10t lite ne yapmalıyım

Oyla:
Üst Alt