Yardım Aynı durumu yaşayan var mı ?

Talha Güzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi6
Konular
2
merhabalar mi6 telefonumu hepsiburada dan almıştım ve bugün elime ulaştı . telefonu kutusundan çıkarttığımda ön jelatini vardı ama arka jelatini yoktu ve arka tarafta alt kısımda siyah ince bir bant yapıştırılmıştı. Şu anda normal olarak kullanıyorum( bu arada ön jelatininde herhangi bir hava boşluğu yoktu). telefonda herhangi bir çizik yok. imei kaydını kontrol ettirdim ve herhangi bir sorun yok. benim sorum neden arka jelatini yoktu ve o ince siyah bant yapıştırılmıştı daha önceden hepsiburada dan alıp ta aynı şey başına gelmiş olan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim telefonun sıfır olmasından şüphe etmeye başladım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
E devletten IMEI kontrolü yaptığımda pasaport kayıtlı yazıyor bu normal sanırım

Pasaport kayıtlı cihazlar sadece yolcu yanında kişisel kullanım amacıyla getirilmiş cihazlarda yazar. Satın aldığınız cihazlarda ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazması gerekli. Bir sıkıntı var hocam. Ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Oyla:

Talha Güzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi6
Konular
2
Pasaport kayıtlı cihazlar sadece yolcu yanında kişisel kullanım amacıyla getirilmiş cihazlarda yazar. Satın aldığınız cihazlarda ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazması gerekli. Bir sıkıntı var hocam. Ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Kusura bakmayın çok geç cevap vermek zorunda kaldım
Tekrar imei 1 ve 2 yi kontrol ettim şimdi ise ithalat yoluyla kaydedilen yazdı. sanırım ufak bir sorun vardı ve düzeldi . yorumunuz için teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt