Yardım Aynı durumu yaşayan var mı ?

Talha Güzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi6
Konular
2
merhabalar mi6 telefonumu hepsiburada dan almıştım ve bugün elime ulaştı . telefonu kutusundan çıkarttığımda ön jelatini vardı ama arka jelatini yoktu ve arka tarafta alt kısımda siyah ince bir bant yapıştırılmıştı. Şu anda normal olarak kullanıyorum( bu arada ön jelatininde herhangi bir hava boşluğu yoktu). telefonda herhangi bir çizik yok. imei kaydını kontrol ettirdim ve herhangi bir sorun yok. benim sorum neden arka jelatini yoktu ve o ince siyah bant yapıştırılmıştı daha önceden hepsiburada dan alıp ta aynı şey başına gelmiş olan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim telefonun sıfır olmasından şüphe etmeye başladım

cinaryal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi Max2
Meslek
Mühendis. Emekli
Konular
3
Telefonda herhangi bir çizik veya özür olmadığına ve de sorunsuz çalıştığına göre, kullanılmış kuşkusuna kapılmamak gerekir diye düşünüyorum.. O siyah bant telefona başka bir amaçla yapıştırılmıştır.

Oyla:

adoreadore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
2
merhabalar mi6 telefonumu hepsiburada dan almıştım ve bugün elime ulaştı . telefonu kutusundan çıkarttığımda ön jelatini vardı ama arka jelatini yoktu ve arka tarafta alt kısımda siyah ince bir bant yapıştırılmıştı. Şu anda normal olarak kullanıyorum( bu arada ön jelatininde herhangi bir hava boşluğu yoktu). telefonda herhangi bir çizik yok. imei kaydını kontrol ettirdim ve herhangi bir sorun yok. benim sorum neden arka jelatini yoktu ve o ince siyah bant yapıştırılmıştı daha önceden hepsiburada dan alıp ta aynı şey başına gelmiş olan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim telefonun sıfır olmasından şüphe etmeye başladım
[doublepost=1511883991,1511883876][/doublepost]Bende yeni aldım herşey normal. Cihazı iyi inceleyin başka anormallik var mı diye kontrol edin.

Oyla:

Talha Güzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
[doublepost=1511883991,1511883876][/doublepost]Bende yeni aldım herşey normal. Cihazı iyi inceleyin başka anormallik var mı diye kontrol edin.

İçim rahatladı :) bir de birşey daha var bendeki şarj adaptöründe çıkıntı var yani sanki 3 tane çıkış var bunların 2si normal demir ama diğeri plastik internette bu şekilde hiç görmemiştim sizdeki de bu şekilde mi ?

Oyla:

adoreadore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
2
İçim rahatladı :) bir de birşey daha var bendeki şarj adaptöründe çıkıntı var yani sanki 3 tane çıkış var bunların 2si normal demir ama diğeri plastik internette bu şekilde hiç görmemiştim sizdeki de bu şekilde mi ?
Benim kutudan çıkan fotoğrafta görüldüğü gibi bu şekilde. Tavsiyem bir de cihazınızı e devletten imei kontrollü yapmanız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Talha Güzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kutudan çıkan fotoğrafta görüldüğü gibi bu şekilde. Tavsiyem bir de cihazınızı e devletten imei kontrollü yapmanız.

E devletten IMEI kontrolü yaptığımda pasaport kayıtlı yazıyor bu normal sanırım

Oyla:

adoreadore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
2
Ben kendi telefonumu kontrol ettim bu şekilde yazıyor.
Pasaport kayıtlı yazmıyor.
Telefonu hepsibura com dan sıfır cihaz olarak aldım.

Oyla:

vedat1966

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Pasaport kayıtlı olması risk içermiyor mu. Pasaport kayıtlı olan bir imei kendi üzerimize almak mümkün mü?

SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

adoreadore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
2
Bence sıfır telefon için normal değil gibi neden ithalat yoluyla yazmıyor? Neden ithalat cı firmanın ismi yazmıyor? Bence yazması lazım.
Yinede forumdaki arkadaşlardan bilen var ise yazarlar bakalım ne diyecekler.

Oyla:
Üst Alt