- Adım
- Umut
- Cihazım
- Mi9T 128GB
- Meslek
- E-Ticaret Yönetimi
- Konular
- 86
aman hocam aman ben almiiim. bi tane denedim dedim Allah seni alsııınnnn MiUi candır yaaa. Farklı cihaza geçmek konusunda araştırmalara devam da.
Hocam Global Stable bana Global Beta'dan daha hızlı gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?Peki o zaman Sayın halilgurbuz hocam....
Xiaomi de Android sürümünün hiç bir önemi yok, önemli olan MIUI sürümü
MIUI10 da hepsinden mevcut, cihazınızın Hardware si elverdiği ölçüde tabiki...
Sizin BL Kilidiniz açık, yükleyin EU Romu ve hiç bir fark göremeyeceksiniz PIE ile Nougat arasında....Yok yüklemem derseniz, o zaman MIUI bazlı Custom rom yüklemiş olan bir MİDO cu yazsın buraya, fark varmı, varsa ne gibi diye...
Ben ise maalesef anlamakta güçlük çekiyorum...bir insan neden cihazının tüm imkanlarından yararlanmaz....açın BL Kilidinizi, yükleyin MIUI bazlı Custom rom ve cihazınızın keyfini sürün...Global rom kararlı, sorunsuz....gerçekten de öyle mi acaba? EU Beta, bana göre kararlıdan daha kararlı...neyse, bu kadar yeterli, anlayan, anladı demek istediklerimi
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Vurdun gol oldu gene hocamPeki o zaman Sayın halilgurbuz hocam....
Sizin BL Kilidiniz açık, yükleyin EU Romu ve hiç bir fark göremeyeceksiniz PIE ile Nougat arasında....Yok yüklemem derseniz, o zaman MIUI bazlı Custom rom yüklemiş olan bir MİDO cu yazsın buraya, fark varmı, varsa ne gibi diye...
Ben ise maalesef anlamakta güçlük çekiyorum...bir insan neden cihazının tüm imkanlarından yararlanmaz....açın BL Kilidinizi, yükleyin MIUI bazlı Custom rom ve cihazınızın keyfini sürün...Global rom kararlı, sorunsuz....gerçekten de öyle mi acaba? EU Beta, bana göre kararlıdan daha kararlı...neyse, bu kadar yeterli, anlayan, anladı demek istediklerimi
Hiç bir fikrim yok ama siz öyle diyorsanız, doğrudur....ben EU Beta kullanıyorum ve gerçekten de yağ gibi akıyor olmasının yanısıra, herşey Işık hızında...yaşımdan ötürü bazen başımın döndüğü anlar oluyorHocam Global Stable bana Global Beta'dan daha hızlı gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
MIUI bazlı Custom rom dışında bence AOSP Romlara hiç bulaşmayın, üzülürsünüz...Vurdun gol oldu gene hocam
sizin güzel hatırınıza EU beta da deneriz bi ara.
Pixel Exp. de bakıcam
sonunda gene Global MiUi dönerim kesin
Hocam indirebileceğimiz bir link paylaşır mısınız mümkünse.Peki o zaman Sayın halilgurbuz hocam....
Mido için...hangi Rom linki lazım?Hocam indirebileceğimiz bir link paylaşır mısınız mümkünse.