Yardım Ayarlar Uygulaması Silindi

furkandesu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
M2101K6P
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOs
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro Plus 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Adb üzerinden ayarlar uygulamsının farklı bir sürümünü yüklemek için sildim ve adb üzerinden install yapmaya çalıştım ama hata verdi kuramadım istediğim sürümü. Daha sonra eski ayarlar uygulamasını geri yüklemek içim internetten bulduğum sürümleri denediğimde hiçbiri kurulamadı hepsi paket ayrıştırma hatası verdi sadece güncel hyperos settings apk kurulumu işe yaradı onda da güncelle yazısı çıkıyor güncelliyorum fakat ayarlar uygulması görünmüyor ayarlar uygulamasına bağlı özellikler de çalışmıyor çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olun

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Adb üzerinden ayarlar uygulamsının farklı bir sürümünü yüklemek için sildim ve adb üzerinden install yapmaya çalıştım ama hata verdi kuramadım istediğim sürümü. Daha sonra eski ayarlar uygulamasını geri yüklemek içim internetten bulduğum sürümleri denediğimde hiçbiri kurulamadı hepsi paket ayrıştırma hatası verdi sadece güncel hyperos settings apk kurulumu işe yaradı onda da güncelle yazısı çıkıyor güncelliyorum fakat ayarlar uygulması görünmüyor ayarlar uygulamasına bağlı özellikler de çalışmıyor çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olun
hocam ayarlar uygulamasının farklı sürümünü ne diye yükleyecektiniz ki, böyle bir durum olacağını tahmin etmeniz lazımdı, zip dosyası bulun flaşlayın başka türlü olur mu bilmiyorum apk yükleyip sistem ayarları yerine geçmez gibi

Oyla:

furkandesu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
M2101K6P
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ayarlar uygulamasının farklı sürümünü ne diye yükleyecektiniz ki, böyle bir durum olacağını tahmin etmeniz lazımdı, zip dosyası bulun flaşlayın başka türlü olur mu bilmiyorum apk yükleyip sistem ayarları yerine geçmez gibi
çin cihazı var bende bypass için gerekli settings uygulamasını kurmak için yaptım

Oyla:

ElvesTOON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan ÜNVER
Cihazım
Redmi - C12
Konular
0
  1. HyperOS Settings APK Güncelleme Sorunu:
    • Güncel HyperOS Settings APK’sini indirdiğinizde, Ayarlar uygulamasının görünmemesi ve güncelleme yazısının çıkması sorunu yaşanıyor. Bu, genellikle yüklenen APK’nın uyumsuz olmasından kaynaklanabilir.
    • Çözüm: Güvendiğiniz bir kaynaktan farklı HyperOS Settings APK’si indirip tekrar kurmayı deneyin. Ayrıca yüklemelerden önce telefonunuzu yeniden başlatmanız ve cache temizlemeniz faydalı olabilir. Ayarlar > Uygulamalar > HyperOS Settings > Depolama > Veriyi temizle ve önbelleği temizle seçeneklerine göz atın.
  2. APK Paket Ayrıştırma Hatası:
    • Eski sürümleri internetten denediğinizde hepsinin paket ayrıştırma hatası vermesi, APK dosyalarının uyumsuz olduğunu veya indirirken sorun yaşadığınızı gösterebilir.
    • Çözüm: APK dosyasını farklı bir kaynaktan indirip tekrar yüklemeyi deneyin. Güvenilir bir kaynaktan indirdiğiniz APK dosyalarının uyumlu olduğundan emin olun.
  3. ADB İle Kurulum Hatası:
    • ADB üzerinden Ayarlar uygulamasını silip yüklemeye çalıştığınızda hata almanız, yükleme dosyasının uyumsuz olduğunu veya telefonun ADB sürümüne uygun olmadığını gösterebilir.
    • Çözüm: ADB sürümünüzün güncel olduğundan emin olun ve uygun yükleme dosyasını tekrar deneyin. Telefonunuzun ADB ayarlarını ve bağlantısını kontrol edin.
  4. Güncel HyperOS Sürümü:
    • Mevcut sürümünüz zaten güncel görünüyor, ancak Ayarlar uygulamasının görünmemesi, ayarlar menüsündeki bazı özelliklerin çalışmaması ile ilgili olabilir.
    • Çözüm: HyperOS Settings uygulamasının içindeki ayarların düzgün çalışması için sistem güncellemelerinin tam olarak uygulanmış olduğundan emin olun. Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Güncellemeleri sekmesinden mevcut güncellemeleri kontrol edin.
  5. Telefonunuzun Sağlıklı Çalıştığından Emin Olun:
    • Telefonda yaşanan bu tip sorunlar genellikle yazılım veya yükleme işlemleri ile ilgili olabilir. Ancak, cihazın genel durumu ve sistem dosyalarının bozulup bozulmadığını kontrol etmek için bir hard reset işlemi yapmayı düşünebilirsiniz.
    • Hard Reset: Telefonunuzu sıfırlamak için Ayarlar > Sistem > Geri Yükleme ve Sıfırlama > Tüm verileri sil > Telefonu sıfırla adımlarını takip edin. Bu işlem, telefonun yazılımını sıfırlar ve bazı yazılımsal sorunları düzeltebilir.

Bu adımları takip ederek Ayarlar uygulamasındaki sorunu çözer ve telefonunuzun düzgün çalışmasını sağlar. Eğer hala çözüm bulamazsanız,
Üzgünüm.👇
Hard Reset: Telefonunuzu sıfırlamak için Ayarlar > Sistem > Geri Yükleme ve Sıfırlama > Tüm verileri sil > Telefonu sıfırla adımlarını takip edin. Bu işlem, telefonun yazılımını sıfırlar ve bazı yazılımsal sorunları düzeltebilir.
İyi Günler Dilerim. : ElvesTOON

Oyla:
Üst Alt