Sohbet Ayak

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
selamün aleyküm arkadaşlar askeri görevimi yapıyorum kuzey ırak ta ayağımı burktum uzun bir yerde düştüm çat diye ses geldi düştüğüm an hastanede film çektik filmde birşey çıkmadı zedelenme var dedi şimdi tekrar hastaneye gidiyorum ortopediye görünmeye sizce ayağım da bu morluğu sebebi nedir üstüne basamiyorum rapor alabilir miyim?

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
geçmiş olsun. fikmde ne çıkmışsa doğrudur. Üzerine basamıyorsanız 3 gün yatak istirati verirler muhtemelen.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Hocam muhtemelen yumuşak doku zedelenmesi oluşmuş. Eğer ki bağlarda bir sorun yoksa 2-3 hafta sürer iyileşmesi. Ağrı var ise ağrı kesici alın iyi gelecektir. Üzerine çok fazla yük vermeyin diyicem ama meslek icabı çok zor. Doktora durumu anlatırsanız 1 aylık bir rapor alabilirsiniz.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
selamün aleyküm arkadaşlar askeri görevimi yapıyorum kuzey ırak ta ayağımı burktum uzun bir yerde düştüm çat diye ses geldi düştüğüm an hastanede film çektik filmde birşey çıkmadı zedelenme var dedi şimdi tekrar hastaneye gidiyorum ortopediye görünmeye sizce ayağım da bu morluğu sebebi nedir üstüne basamiyorum rapor alabilir miyim?
Allah korusun hocam. Büyük geçmiş olsun. Çıkık olabilir . Çoğu zaman filmde çıkmayabiliyor.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT