Sohbet Ayak numarası

Ayak numaranız nedir?

• 40 Numara

• 41 Numara

• 42 Numara

• 43 Numara

• 44 Numara

• 45 Numara

• 46 Numara

• 47 Numara

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu anda ankete göre numaralar arasında çok fark yok aslında. İlerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum. Yönetime de bu konuda destek vermesini rica edeceğim. :) cantara HiddeNKinG Skorpi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu anketi biraz ciddiye aldım hocam... Bakalım 45-46 yı az üreten firmalar ne kadar haklı....
Nasıl bir destek istiyorsunuz

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Nasıl bir destek istiyorsunuz

Katılım desteği ziyadesiyle mutlu etti hocam. Ayrıca aklınıza forumda bu amacı çok kıymetli ankete katılımı arttırmak için aklınıza bir şey varsa ona da açığız... Sonuçta tecrübeli olan sizsiniz. :)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Katılım desteği ziyadesiyle mutlu etti hocam. Ayrıca aklınıza forumda bu amacı çok kıymetli ankete katılımı arttırmak için aklınıza bir şey varsa ona da açığız... Sonuçta tecrübeli olan sizsiniz. :)
Bu çok kıymetli dediğiniz amacı zaten anlasam, yardımcı olmaya çalışacağım ...benim ayak numaram 44, taraklı, o nedenle pek rahat edeceğim ayakkabı bulmakta bende zorlanıyorum....eskiden yumurta topuklu Çarşamba ayakkabısı giyerdim, pek rahattılar

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bu çok kıymetli dediğiniz amacı zaten anlasam, yardımcı olmaya çalışacağım ...benim ayak numaram 44, taraklı, o nedenle pek rahat edeceğim ayakkabı bulmakta bende zorlanıyorum....eskiden yumurta topuklu Çarşamba ayakkabısı giyerdim, pek rahattılar

O ayakkabılar hala var hocam. Şöyle uygun bir zamanda gidip birer tane yaptırmak lazım.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
O ayakkabılar hala var hocam. Şöyle uygun bir zamanda gidip birer tane yaptırmak lazım.
Hala var olduğunu biliyorum hocam da, ben sadece rahmetli babacığımın bizzat kendi elleriyle yaptıklarını giyiyordum...başkasının yaptığını hiç denemedim bugüne kadar..Siz çok iyi bir Usta biliyorsanız, o zaman iş değişir

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Hala var olduğunu biliyorum hocam da, ben sadece rahmetli babacığımın bizzat kendi elleriyle yaptıklarını giyiyordum...başkasının yaptığını hiç denemedim bugüne kadar..Siz çok iyi bir Usta biliyorsanız, o zaman iş değişir

Kıymetli amaçtan kastım bu tür durumlar zaten. Milyar dolarlık firmalar bizim ayağımızı şekillendirmeye mi çalışıyor yoksa ayağımıza göre mi kalıp yapıyor anlayamıyorum. Bazen 45 giyiyorum 43 gibi. Hadi çakma olsa tamam da. Orjinal güyaa.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Eğer rahmetli olmadıysa tanıdığım iyi bir usta var hocam. Nasip olursa bir gün gider birer çift sipariş ederiz...
Yalnız bu ayakkabı muhabbeti nereden çıktı ben pek anlamadım. Yorumunuzu görmesem konuya dahil de olmayacaktım.
Hani dost başa düşman ayağa bakar derler ya... Sanki beni pek sarmadı...

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Xiaomi esnek ayakkabı yapsa böyle sensörlü falan. Ayağa göre genişleyip uzasa. Gün içinde ayak şişince de biraz daha büyüse. Terleyince delikleri açsa , ıslanınca kapatsa. Bak ileride, yeminle benim aklıma gelmişti demek de istemiyorum...:)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kıymetli amaçtan kastım bu tür durumlar zaten. Milyar dolarlık firmalar bizim ayağımızı şekillendirmeye mi çalışıyor yoksa ayağımıza göre mi kalıp yapıyor anlayamıyorum. Bazen 45 giyiyorum 43 gibi. Hadi çakma olsa tamam da. Orjinal güyaa.
Esasında İtalyanlar bu konuda 1 numara...20 li yaşlarımda 300 Mark'a Kovboy çizmeleri almıştım, 6 ay boyunca sadece her gün en fazla 1 saat giyebiliyordum, ayaklarım kan bere içinde kalıp, şişiyordu, 6 ay sonra ayağımın şeklini aldılar ve benim haricimde kimseye olmuyordu ve o çizmeler benim bugüne kadar giymiş olduğum en rahat ayakkabılardı...

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14