Rom AxionOS 2.2 – Saf Android A16

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Hocom ROM soyasını dosyasını Minimal ADB klasörüne atın ve adını rom.zip olarak ayarlayın. Ardından adb sideload rom.zip komutuyla bu şekilde yüklemeniz gerekir.

Çekik64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Hocom ROM soyasını dosyasını Minimal ADB klasörüne atın ve adını rom.zip olarak ayarlayın. Ardından adb sideload rom.zip komutuyla bu şekilde yüklemeniz gerekir.
Roma güncelleme gelmiş farkeder mi peki dosyalarının farklı olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz gibi yaptım sadece dosyanın adı farklıydı böyle bi dosya bulunamadı hatası verdi sürekli eski Roma dönmek zorunda kaldım

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Hocam şöyle deneyin ROM dosyasını hicbir değişiklik yapmadan minimal ABD kurulu olduğu klasöre atin komutu yazın bir boşluk bırakın sonra doyayi surekle bırak ile minimal ABD komut penceresine bırakın ve bu şekilde deneyin şöyle
adb sideload (sürükle bırak)

Hocam ya isim yanlış yada ROM dosyası minimal ABD klasörün de değil yolu bulamamasının sebebi bu

Çekik64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Hocam şöyle deneyin ROM dosyasını hicbir değişiklik yapmadan minimal ABD kurulu olduğu klasöre atin komutu yazın bir boşluk bırakın sonra doyayi surekle bırak ile minimal ABD komut penceresine bırakın ve bu şekilde deneyin şöyle
adb sideload (sürükle bırak)

Hocam ya isim yanlış yada ROM dosyası minimal ABD klasörün de değil yolu bulamamasının sebebi bu
Evet yolu bulamıyor hocam dediğinizi de yaptım üzerine sürükledim valla yine hata vermişti anlamadım neden öyle olduğunu

Üst Alt