xcaosyy' Alıntı:
Arkadaslar merhaba. Avusturyada yasayan bir akrabam 7 martta Turkiyeye gelecek. Xiaomi mi4 64 gb wcdma versiyonunu almak istiyorum. Fakat Çin den avusturyaya gonderme olayi yetismeyecegi için avrupaya stoktan satış yapan bi site ariyorum. Bu konuyla ilgili bir kaç sorum olacak ;
Xiaomishop.cXiaomishop.com ve www.ibuygou.com olarak iki site buldum. Ibuygou neden bilmiyorum ama daha iyi geldi. Bu siteden alisveris yapan var mi ? Var ise ben burdan buldugum mi4 u paypal ile alsam ve kargo adrwsi olarak Avusturya daki akrabamin adresini versem 7 marttan önce onun eline ulaşmış olur mu? Bu konuyla alakali fikir sahibi olanlarin yardimlarini bekliyorum.
Yanlis hatırlamıyorsam İspanya'da deposu bulunan ibuygou'dan alabilirsiniz. Hem bizimle partner. İlgili konudan
@cantara adminimizden indirim kuponunuzu da alabilirsiniz.
Süre için birşey diyemem. Ben Amazon'dan bir akıllı saat aldım. Arkadaşım 3 gün sonra buraya dönecekti. Kargo seçenekleri arasında en hızlı olan kargoyu seçip kaldığı otele yollattım. Bir gün sonra hava şartları nedeniyle gecikme olacak diye mesaj geldi. Ama yine de tam zamanında 4650km mesafeye teslim edildi.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk