Avrupadan mi4 alinabilir mi?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
xcaosyy' Alıntı:
Arkadaslar merhaba. Avusturyada yasayan bir akrabam 7 martta Turkiyeye gelecek. Xiaomi mi4 64 gb wcdma versiyonunu almak istiyorum. Fakat Çin den avusturyaya gonderme olayi yetismeyecegi için avrupaya stoktan satış yapan bi site ariyorum. Bu konuyla ilgili bir kaç sorum olacak ;
Xiaomishop.cXiaomishop.com ve www.ibuygou.com olarak iki site buldum. Ibuygou neden bilmiyorum ama daha iyi geldi. Bu siteden alisveris yapan var mi ? Var ise ben burdan buldugum mi4 u paypal ile alsam ve kargo adrwsi olarak Avusturya daki akrabamin adresini versem 7 marttan önce onun eline ulaşmış olur mu? Bu konuyla alakali fikir sahibi olanlarin yardimlarini bekliyorum.
Yanlis hatırlamıyorsam İspanya'da deposu bulunan ibuygou'dan alabilirsiniz. Hem bizimle partner. İlgili konudan @cantara adminimizden indirim kuponunuzu da alabilirsiniz.

Süre için birşey diyemem. Ben Amazon'dan bir akıllı saat aldım. Arkadaşım 3 gün sonra buraya dönecekti. Kargo seçenekleri arasında en hızlı olan kargoyu seçip kaldığı otele yollattım. Bir gün sonra hava şartları nedeniyle gecikme olacak diye mesaj geldi. Ama yine de tam zamanında 4650km mesafeye teslim edildi.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

bmestudio

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Huawei p1
Konular
10
Bende çinden almak istiyoruma ama yazın çinde de indirim kuponu geçerlimi ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bmestudio' Alıntı:
Bende çinden almak istiyoruma ama yazın çinde de indirim kuponu geçerlimi ?
İndirim kuponları genelde böyle çok uzun vadeli olmaz. Sitelerde belli günlere, haftalara özel olarak uygulanır. Buradaki durum farklı. Bir partnerlik durumu sözkonusu. İbuygou sitemize özel bir indirim uyguluyor. Tabi doğal olarak ta sadece ibuygou ile miuiturkiye arasında olan bir durum.
Hele bir yaz gelsin, gittiğiniz yerlerde indirimleri takip ederseniz geçerli kuponları bulabilir yada yine ibuygou'dan sitemize özel indirimleri kullanabilirsiniz.

bmestudio

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Huawei p1
Konular
10
mi4 de türkçe dil desteği varmı ?

xcaosyy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zahid
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almakta riskli almamakta riskli o zaman :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
xcaosyy' Alıntı:
Almakta riskli almamakta riskli o zaman :)
Satın alırken, müşteri hizmetleriyle yazışabilirsiniz. Onların yönlendirmesine göre hareket edersiniz. Yetişir derlerse sorun yok. Onların sorumluluğu altına girer. Yetişmeyebilir derlerse o zaman sizin sorumluluğunuza girer ve riskli olur.

xcaosyy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zahid
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekür ederim hepinize değerli yorumlarinizdan dolayi. Eğer bu sistemi kullanarak alirsam tekrar bilgilendirme yapacağım. Son olarak bir sorum var ibuygou uzerinden paypal ile alisveris yapinca taksit yapma imkanim oluyor mu ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
xcaosyy' Alıntı:
Teşekür ederim hepinize değerli yorumlarinizdan dolayi. Eğer bu sistemi kullanarak alirsam tekrar bilgilendirme yapacağım. Son olarak bir sorum var ibuygou uzerinden paypal ile alisveris yapinca taksit yapma imkanim oluyor mu ?
Ben Paypal'ın taksit yaptığını hiç görmedim.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Üst Alt