Satış AutoCAD - İnventor - 3d Max - Revit -Maya 1 Yıllık ve 3 Yıllık Orijinal Lisans

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Ürün Durumu
Sıfır (Kutusu Açılmış)
Fiyat
1000
Ürün Takas Durumu
Sadece nakit
✅ Lisanslar tarafımızca sıfır bir mail adresi üzerine veya sizin vericeğiniz mail adresleri üzerine yapılmaktadır.

✅ Kurulum ve indirme işlemleri tamamen Autodesk'in resmi sayfası üzerinden gerçekleştirilmektedir.

✅ En eski sürüm olarak 2022, en güncel ise 2025 sürümünü indirebilirsiniz.

✅ Birçok müşterimiz memnun, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

✅ 10-15 dakika içinde lisans teslimi yapılır.

✅ Lisans, bireysel ve kurumsal cihazlarda kullanılabilir. Herhangi bir problem yaşanması söz konusu değildir.

✅ Aklınıza takılan sorular olursa lütfen bizimle iletişime geçin, size yardımcı olalım.

✅Sadece resimde görünen ürünler yoktur diğer autodesk ürünleri için ulaşabilirsiniz

Fiyatlar resimde görüldüğü gibidir ve tüm işlemler yasaldır

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    710,1 KB · Görüntüleme: 108
  • 2.png
    2.png
    413,2 KB · Görüntüleme: 19
  • 3d max.png
    3d max.png
    700,9 KB · Görüntüleme: 18
  • MAYA.png
    MAYA.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 16
  • revit.png
    revit.png
    553 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Hepsiburada gibi sitelerde 1000-2000 TL arası fiyata satılıyor. Sizde neden 10 bin TL :)

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada gibi sitelerde 1000-2000 TL arası fiyata satılıyor. Sizde neden 10 bin TL :)
O satış yapanlar sizce autodesk sayfasından indirme ve kurulum mu yapıyor :)
Pre-active yazılımlar hepsi kendi verdikleri indirme linkini gönderiyor serial-key de atıyor sözde sonra orijinal diye insanları kandırıyorlar

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
✅ Lisanslar tarafımızca sıfır bir mail adresi üzerine veya sizin vericeğiniz mail adresleri üzerine yapılmaktadır.

✅ Kurulum ve indirme işlemleri tamamen Autodesk'in resmi sayfası üzerinden gerçekleştirilmektedir.

✅ En eski sürüm olarak 2022, en güncel ise 2025 sürümünü indirebilirsiniz.

✅ Birçok müşterimiz memnun, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

✅ 10-15 dakika içinde lisans teslimi yapılır.

✅ Lisans, bireysel ve kurumsal cihazlarda kullanılabilir. Herhangi bir problem yaşanması söz konusu değildir.

✅ Aklınıza takılan sorular olursa lütfen bizimle iletişime geçin, size yardımcı olalım.

✅Sadece resimde görünen ürünler yoktur diğer autodesk ürünleri için ulaşabilirsiniz

Fiyatlar resimde görüldüğü gibidir ve tüm işlemler yasaldır.Hızlı ulaşabilmek için telegramdan ulaşabilirsiniz
Harici olarak iletişim bağlantısı vermek yasak hocam, dm ile iletişime geçebilirler. Hayırlı satışlar. (Bağlantı kaldırılıp konu düzenlenmiştir. )

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Hayırlı satışlar, evet pre patch yazılımlar satıyorlar o kadar ucuza Autocad imkansız.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harici olarak iletişim bağlantısı vermek yasak hocam, dm ile iletişime geçebilirler. Hayırlı satışlar. (Bağlantı kaldırılıp konu düzenlenmiştir. )
Teşekkürler hocam forumdan uzak kalınca unutulmuş kurallar :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı satışlar, evet pre patch yazılımlar satıyorlar o kadar ucuza Autocad imkansız.
Teşekkürler hocam bende bu yüzden hem autodeskin pahalılığından hem de dışarda satılan crackli , partch'li yazılımlar ile insanlar daha fazla sorun yaşamaması için uygun fiyatlara verilen mail adreslerine istediği ürünün lisansını yüklüyorum 1 veya 3 yıl seçerek kendisi lisans süresi boyunca hem orijinal lisanslı kullanıyor hem de firma cihazlarına yüklemek isteyen müşterilerimiz yarın bir gün kontrole geldiklerinde acaba sorun yaşar mıyım sorurunu ortadan kaldırmış oluyoruz.Forum dışında bir sürü müşterimize satışımız oldu firma da çalışan veya bireysel çalışanlardan bir tane olumsuz soru gelmedi sadece bazı yerlerde takılanlara uzaktan bağlantı ile sorurunu çözdük

Üst Alt