Hocam bunu poco X3 eu Roma yüklediğimde kamera çakışıyor kamera ile resim cektigimde bulanık çekiyor foto görünmüyor bile nasıl yapabiliriz.Yeni sürüm ilk mesaja eklendi arkadaşlar.
Changelog
• Redeclare copy_sepolicy_rules() to fix sepolicy.rule installation failures
greeshan da denedim çalışıyorRedmi note 8 pro miui 12 de deneyen oldu mu
Bunlarada göz atabilirsiniz hocam. Cihaz uyumlu ise deneyin hoşunuza giden olursa kurun ve keyfinize bakın
Hocam ben cihaz hoparlöründe ikisini kullanıyordum. Ayrıca dts ve viperda kulaklıkta yine birlikte kullanıyordum. İyi ayar yapmak lazım. Birlikte çalışması lazım ben 4 ses modülü birden kullanıyorum. Çok nadir bazen ufak tefek hatalar oluyor. Onun harici sorunsuz.Hocam reiryuki abinin DTSUltra-ZTE-A2020G yoksa Dolby-Atmos-RC4 modunu mu önerirsiniz? Sanırım her ikisini aynı anda kullanmak olmuyor.
Hocam Dolby RC4 dynamic partition telefonlarda kurulmuyor. Mesela Mi 10 :/ az önce denedim ve öğrendim.Hocam ben cihaz hoparlöründe ikisini kullanıyordum. Ayrıca dts ve viperda kulaklıkta yine birlikte kullanıyordum. İyi ayar yapmak lazım. Birlikte çalışması lazım ben 4 ses modülü birden kullanıyorum. Çok nadir bazen ufak tefek hatalar oluyor. Onun harici sorunsuz.
Hocam, önceki sürümlerinde de aynı sorun var mıydı? Çakışmayı Pervissive yüklediğinizde çözmesi lazım.Hocam bunu poco X3 eu Roma yüklediğimde kamera çakışıyor kamera ile resim cektigimde bulanık çekiyor foto görünmüyor bile nasıl yapabiliriz.
Pervissive linki varmı hocam ben onu yuklemedim??Hocam, önceki sürümlerinde de aynı sorun var mıydı? Çakışmayı Pervissive yüklediğinizde çözmesi lazım.