Mod [AUDIO EQ • FX] Android 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 [DTS HeadphoneX AudioWizard] 08.02.2023

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Benim cihazımın adı değişti bu uygulama sonrası, acaba sadece Bende mi yoksa başka cihazların da adı değişti mi, o nedenle çok güzel olmasına rağmen maalesef dolby ye dönmek zorunda kaldım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Galiba herkeste aynı hocam. Geliştiricilerin yaptığı romu kullanıyor, yine onların yaptığı root uygulamasıyla her türlü yetkiyi veriyoruz ki bu durum çoğu insan için zaten sıkıntı.
Fakat bir modülün cihazın adını değiştirebilecek kadar sisteme müdahil olmasından fena halde işkillendim dersem yalan olmaz.
Bende silip dolby yi yükledim.
Not: Kulaklık ile hakikaten müthiş ses deneyimi veriyor ama hoparlör üzerinden dolby kadar iyi olmadığı da bir vakıa...

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Banka uygulamalarımda cihaz adı değişti ve sorun yaşadım maalesef, uygula muhteşem ama bu şartlarda kullanmam mümkün değil doğal olarıak

Tabii ki hocam, ilerleyen güncellemelerde çözebilirlerse tekrardan bekleriz (◔‿◔)

Bu arada ben bankalarla ilgili sorun yaşamamıştım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Tabii ki hocam, ilerleyen güncellemelerde çözebilirlerse tekrardan bekleriz (◔‿◔)

Bu arada ben bankalarla ilgili sorun yaşamamıştım.
Sorun şu, cihaz adı değiştiği için bir sürü yeni prosedür ve işlemler, bu bence bir sorun maalesef

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Galiba herkeste aynı hocam. Geliştiricilerin yaptığı romu kullanıyor, yine onların yaptığı root uygulamasıyla her türlü yetkiyi veriyoruz ki bu durum çoğu insan için zaten sıkıntı.
Fakat bir modülün cihazın adını değiştirebilecek kadar sisteme müdahil olmasından fena halde işkillendim dersem yalan olmaz.
Bende silip dolby yi yükledim.
Not: Kulaklık ile hakikaten müthiş ses deneyimi veriyor ama hoparlör üzerinden dolby kadar iyi olmadığı da bir vakıa...
Hocam cihazın adını değiştirenler oldu, uygulamada lisans sorunu yaşadı. Tekrardan modülü varsayılan şekilde yüklediler.

Root özgürlük denilir, bizim için değil geliştiriciler için o özgürlük (◔‿◔)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun şu, cihaz adı değiştiği için bir sürü yeni prosedür ve işlemler, bu bence bir sorun maalesef

Öyle hocam, Akbank hemen yakalıyor; yeni bir cihazdan giriş yaptınız 1 saat boyunca parasal işlmeler yapamazsınız, hemen yapabilmek için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz diye...

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Hocam cihazın adını değiştirenler oldu, uygulamada lisans sorunu yaşadı. Tekrardan modülü varsayılan şekilde yüklediler.

Root özgürlük denilir, bizim için değil geliştiriciler için o özgürlük (◔‿◔)
Evet özgürlüğü bende severim ama bir ses modülünün sisteme bu kadar müdahil olup inatla yerleşmek istemesi ( öyle paranoyak biri olmamama rağmen ) bana biraz tuhaf geldi. İleride ne olur bilemem ama şimdilik tercihim dolby den yana olacak.
Size kolaylıklar dilerim.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Android 11 de çalışmıyor hocam sistem yolları farklı yanlış bilgilendirme yapmayın

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Android 11 de çalışmıyor hocam sistem yolları farklı yanlış bilgilendirme yapmayın
Eyvallah hocam, konuda bir kaç bilgilendirme var okudunuz mu? Uyguladınız mı? Konuda ki mesajlara göz attınız mı? Android 11 kullanan hiç mi bir hocamızın yazdığına denk gelmediniz?

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Eyvallah hocam, konuda bir kaç bilgilendirme var okudunuz mu? Uyguladınız mı? Konuda ki mesajlara göz attınız mı? Android 11 kullanan hiç mi bir hocamızın yazdığına denk gelmediniz?
>> Android 8/8.1/9/10/11 kullanan bütün romlarla ve cihazlarla çalışmaktadır diyor :) uyguladım ancak çalışmıyor bilgilendirme kısmı da bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ne yaparsanız yapın isterseniz selinux kullanın ya da başka birşey sistem yolları farklı olduğu için çalışmaz atıfta bulunduğum kısım bilgilendirme kısmı. Ve başlık miui 12 android 11de çalışmıyor aospde de öyle. Bilgilendirme vereyin dedim

Son düzenleme:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
>> Android 8/8.1/9/10/11 kullanan bütün romlarla ve cihazlarla çalışmaktadır diyor :) uyguladım ancak çalışmıyor bilgilendirme kısmı da bu
Evet modülün açıklamasında var. Ayrıca sadece o değil bilgilendirme, SELinux durumunu Permissive yaptınız mı? Farklı modüller yüklü mü? Mevcut modüllerin hepsini kaldırıp sadece DTS kurmayı denediniz mi? Bir yerlerde çakışma yapıyor olabilir. Nerede hata alıyorsunuz?

Şayet çalışmıyorsa bile geliştiricinin grubunu ve ismini paylaşmıştım. Yazabilirsiniz, size de yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Ayrıca ne yaparsanız yapın isterseniz selinux kullanın ya da başka birşey sistem yolları farklı olduğu için çalışmaz atıfta bulunduğum kısım bilgilendirme kısmı. Ve başlık miui 12 android 11de çalışmıyor aospde de öyle. Bilgilendirme vereyin dedim
MIUI 12.5 Android 11 de çalıştı, AOSP EvolutionX 5.2 Android 11 de çalıştı.

Bu arada çok iddialı konuşuyorsunuz. Olmaz falan, yapmayın hocam. Geliştiricinin notu ile sizin söyleminizin bir farkı kalmaz öyle... Ayrıca Geliştici Rei Ryuki notunun arkasında duruyor.

Bilgilendirmeyide çalıştığı söylenmektedir olarak düzenlerim.

Üst Alt