Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mod[AUDIO EQ • FX] Android 10 [MIUI12 ~ AOSP ~ MIUI11] Viper4Android + Dolby Digital Plus
Hocam sürüm güncellenmiş ondan dolayı özelikler erişimi değişmiş. Aşağıdaki linke eski sürümü upload ettim. İndirip kurarsanız düzeliyor. Olurda yükleme hatası alırsanız, sadece mevcut Viper uygulamasını kaldırıp(modüllerden değil ana ekrandaki) linktekinin kurulumunu yapıp deneyelim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Viper4Android ve Dolby Digital Plus sayesinde
çok daha kaliteli sesler duyabileceksiniz. Tarafımca MIUI 12 ~ AOSP ~ MIUI 11 de denendi anlatacağım kurulum yoluyla hiçbir çakışma
yapmadan, Dolby ve Viper birlikte veya
kısmi olarak çalışmaktadır.
MIUI 12
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
AOSP
MIUI 11
Kurulum Magisk Manager 20.4 ile yapılacaktır.
>> Gerekli dosyaları telefonumuza indiriyoruz.
>> Zip halinde indirdiğimiz dosyayı bir klasöre çıkarıyoruz.
>> Magisk'ten modüller kısmını açıyoruz.
1.Adım>> 1_# Magisk Selinux Manager v1.0 kurup, yeniden başlatmadan modüller kısmına geri dönüyoruz.
2.Adım>> 2_# Viper4Android FX v2.7.1.0 kurup telefonu yeniden başlatıyoruz. Ardından Viper uygulamasına girip gerekli onayları veriyoruz ve telefon yine yeniden başlıyor.
3.Adım>> 3_# Dolby Digital Plus v.7.3 kurup yeniden başlatmadan modüller kısmına geri dönüyoruz.
4.Adım>> 4_# Audio Modification Library v2.5 kurup telefonu yeniden başlatıyoruz.
5.Adım>> 5_# SELinux Mode Changer uygulamasını kurup ve gerekli ayarlamaları yapıyoruz.
(Modu PERMİSSİVE olarak ayarlıyoruz)
Ardından Dolby ve Viper uygulamarına giriyoruz. Uygulamaları aktif edip çıkıyoruz/kapatıyoruz:
Arka planda çalışmaz ise telefonu yeniden başlatıyoruz. İşlem tamamdır hayırlı olsun...
MIUI Türkiye Forum ~ Telegram ~ XDA
DİPNOT: Sorumluluk size aittir.
Ben ve MiuiTürkiye.Net Ailesi yapılan işlemlerden doğacak problemlerden sorumlu tutulamaz.
Hocam elinize sağlık, benim sormak istediğim birşey var bu 6. adımı yaparken androidin üstüne yazılsın mı kısmını yaptıktan sonra diyelim ki beğenmedim modülleri kaldırdım, peki ses eski haline dönecek mi?Sonuçta hani androidin üstüne yazıldığı için o kısım eski haline dönmez gibi geldi.Bir sorun olur mu ?
Hocam elinize sağlık, benim sormak istediğim birşey var bu 6. adımı yaparken androidin üstüne yazılsın mı kısmını yaptıktan sonra diyelim ki beğenmedim modülleri kaldırdım, peki ses eski haline dönecek mi?Sonuçta hani androidin üstüne yazıldığı için o kısım eski haline dönmez gibi geldi.Bir sorun olur mu ?
Ben miroom da, magisk den yuklemistim guncel versiyonunu surekli arka planda aktif ve cok guzeldi arayuzu falan, simdi eurom da ayni sekilde yukleyeyim dedim olmadi, bend e bu yontemi denedim oldu fakat eski versiyon herhalde birde yukarida simgesi falan calisiyor surekli calismiyor, rom dan kaynakli mi bilmiyorum onceden calisan eurom da calismiyor bilmiyorum
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi