- Adım
- hamdi
- Konular
- 6
dediğin gibi driver modülünü kaldırdım şuanda sorun yok çalışıyor kamera inşallah bir daha sorun çıkarmaz. teşekkürler yardımın için
Tavsiyeleriniz nelerdirHocam Bluetooth sekmesinde yine UnlnViTeD profilini üzernde bir kaç değişiklik yaparak kullanabilirsiniz...
Hocam PERMİSSİVE yapınca çakışmanın kalkması lazımdı, siz hangi romu kullanıyorsunuz. Son çıkan romlarda zaten Gpu Driver güncel olduğundan çakışma yapıyordur. Gpu modülünü kaldırırsanız sorununuz çözülebilir...
Rica ederim ne demek Hocam,dediğin gibi driver modülünü kaldırdım şuanda sorun yok çalışıyor kamera inşallah bir daha sorun çıkarmaz. teşekkürler yardımın için
Sarmanlamadaki diğer irs'leri ve Viper DDC yi aktif edip kulaklık seçiminden farklı kulaklıkları denemeniz, akabinde kulağınıza hangisi en güzel geliyorsa seçiminizi yapmanız...Tavsiyeleriniz nelerdir
Hocam hangi romdasınız?Ahize sesini nasıl yükseltebilirim? Kirli olduğu için temizledim ama ilk günkü gibi değil.
Masik PremiumHocam hangi romdasınız?
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
+, +, -, - şeklinde yapabilirsiniz, bu arada galiba MIUI 11, 12 olarak kasteddiniz.Merhaba 1. Adımda selinux kurarken ses açma ve kısma adimlari vardı android 11de kurmuştum şimdi android 12yede kurmak istiyorum o adimlari nasıl yapıyoruz - + tarif edermisiniz
MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
?Ahize sesini nasıl yükseltebilirim? Kirli olduğu için temizledim ama ilk günkü gibi değil.