- Adım
- Sedat
- Cihazım
- Xioami mi6
- Meslek
- Otomotiv
- Konular
- 6
teşekkür ederim1000 ve 750 çözünürlük 35 hız kodu
teşekkür ederim1000 ve 750 çözünürlük 35 hız kodu
Detaylı olarak öğrenmek isterseniz sayın Ottoman hocamın Rehber - Telefona Açılış Animasyonu (Boot Animation) Yapma Rehberi "Twrp'den Yükleme"teşekkür ederim
Detaylı olarak öğrenmek isterseniz sayın Ottoman hocamın Rehber - Telefona Açılış Animasyonu (Boot Animation) Yapma Rehberi "Twrp'den Yükleme"
Bu konusunu inceleyebilirsiniz
hocam merhaba custom miui11 yüklüCustom rom kullanmalı yada designer olmalısınız
hocam merhaba bende custom rom miui11 yüklü aynı görseli bende alıyorum nasıl çözerizTemayı uygulayınca bu hatayı alıyorum. Var mı bir çözüm?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlar cihaz hakkında bölümünün ekran görüntüsünü atabilir misinizhocam merhaba custom miui11 yüklü
hocam merhaba bende custom rom miui11 yüklü aynı görseli bende alıyorum nasıl çözeriz
beceremedimAyarlar cihaz hakkında bölümünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz
Ayarlar cihaz hakkında bölümünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz
Temalar > Mi hesabı oturum açın > Temalar kısmına gidin.hocam merhaba custom miui11 yüklü
hocam merhaba bende custom rom miui11 yüklü aynı görseli bende alıyorum nasıl çözeriz
Muhtemelen aynı şeyi düşündük. Böyle bir şey olmamasını umuyorum.1. Yöntemi uygulayın
Boş mesajla ne demek istediniz yada ne yapmaya çalıştınız anlayamadım ? Bir kaç gün önce de 1 1.5 yıllık konulara yorum yazdığınızı farkettim umarım düşündüğüm gibi bir durum yoktur
yükledim sadece yeniden başlat yapınca görünüyor bu şekildemi olacak acabaTemalar > Mi hesabı oturum açın > Temalar kısmına gidin.
İçe aktar butonuna basın ve dosya yöneticisi ile dosyayı seçin ve tamam diyin.
Temalar kısmında Blur Eumi seçin ve uygulama diyin.
Telefonu kapatıp açın. (Romunuz destekliyor temayı)