Hemen uygulamadan atıyor.Nasıl bir sorun çıkıyor hocam?
Şu dosyayı kurup deneyiniz Twrp ilegcam fix derken hocam onuda paylasirsaniz anlamadim neydem bahsettiginizi
Cihazınız da Twrp kurulu mu eğer varsa ekteki dosyayı Twrp install ile kurunuz çözülecektir.Hemen uygulamadan atıyor.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Camera2Api açık zaten and 10 da bu sorun var.Şu dosyayı kurup deneyiniz Twrp ile
Rehber - Mi 8 Lite Gcam Yükleme Rehberi
Cihazımızın Bootloader kilidinin açık ve TWRP yüklü olması şart Sizlere vermiş olduğum linklerdeki fix ve apk dosyasını cihazınıza indirin. Cihazınızı Recovery modda yeniden başlatın. Recovery menüde install kısmından indirdiğiniz c2api.zip dosyasını seçin. Kurulum işlemi bittikten sonra...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazınız da Twrp kurulu mu eğer varsa ekteki dosyayı Twrp install ile kurunuz çözülecektir.
Sayın abuabu1221 de dediği gibi kuruluydu, yenisinide denedim, Xda danda bakındım, And10 da çalışmadı.Şu dosyayı kurup deneyiniz Twrp ile
Rehber - Mi 8 Lite Gcam Yükleme Rehberi
Cihazımızın Bootloader kilidinin açık ve TWRP yüklü olması şart Sizlere vermiş olduğum linklerdeki fix ve apk dosyasını cihazınıza indirin. Cihazınızı Recovery modda yeniden başlatın. Recovery menüde install kısmından indirdiğiniz c2api.zip dosyasını seçin. Kurulum işlemi bittikten sonra...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazınız da Twrp kurulu mu eğer varsa ekteki dosyayı Twrp install ile kurunuz çözülecektir.