- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Asphalt 9 için ultra grafik ve 60 FPS için
Kendi ayarlarım ekran görüntüsünde olduğu gibi.. Tik işareti olan yerlere dikkat edin kurulumu yaparken ve oyunu gl tools içinden başlatın, aksi takdirde işe yaramaz..
Denediğim cihaz Redmi note 8.. Android 10, eu stabil v12.0.3.0 kurulu.. Root yetkisini verip kullanıyorum, rootsuz cihazlarda durum nasıl olur bilemiyorum.
Sonuçta hile değil ancak ne olur ne olmaz ban riski var mıdır bilemem, karar sizin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
indiriyoruz.. 2 kez oynama hakkınız var ve sonrasında ya premium sürümünü almanız gerekiyor yada reklam izleyerek hak kazanmanız gerekir. Premium sürümü linkini forum kuralları gereği paylaşmıyorum..Kendi ayarlarım ekran görüntüsünde olduğu gibi.. Tik işareti olan yerlere dikkat edin kurulumu yaparken ve oyunu gl tools içinden başlatın, aksi takdirde işe yaramaz..
Denediğim cihaz Redmi note 8.. Android 10, eu stabil v12.0.3.0 kurulu.. Root yetkisini verip kullanıyorum, rootsuz cihazlarda durum nasıl olur bilemiyorum.
Sonuçta hile değil ancak ne olur ne olmaz ban riski var mıdır bilemem, karar sizin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.