Soru aslında çoklu dil gömülü ama seçeneklerde bütün diller yok, eksik dilleri de gn yüzüne çıkarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
elimizde miu rom var ve yüklediğimizde 50 değil de 20 adet dil seçeneği geliyor.
more locale, enable language gibi programlar ile eksik dili seçtiğimizde cihaz tamamen o rom ile o dili destekliyor. Başka eksik bir dili seçince de o dili destekliyor. Yani asında tam bir multi language rom ancak seçenelerde eksik.

Romu kurarız, marketten bu programlar ile eksik dilimizi seçer paşalar gibi kullanırız sorun yok. Ancak bu programlar root istiyor, rootsuz kullanmak amacımız, cihazı satacağız ve alıcı gerçekten inatçı ve acemi. Direk Türkçe istiyor.

Build.prop ya da nerede bunun ayarları ki bazı diller gizli kalıyor?

Murat19

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Gm Elite
Konular
4
elimizde miu rom var ve yüklediğimizde 50 değil de 20 adet dil seçeneği geliyor.
more locale, enable language gibi programlar ile eksik dili seçtiğimizde cihaz tamamen o rom ile o dili destekliyor. Başka eksik bir dili seçince de o dili destekliyor. Yani asında tam bir multi language rom ancak seçenelerde eksik.

Romu kurarız, marketten bu programlar ile eksik dilimizi seçer paşalar gibi kullanırız sorun yok. Ancak bu programlar root istiyor, rootsuz kullanmak amacımız, cihazı satacağız ve alıcı gerçekten inatçı ve acemi. Direk Türkçe istiyor.

Build.prop ya da nerede bunun ayarları ki bazı diller gizli kalıyor?
Hocam Framework-res de dil kodları res,values,array.xml ye tr kodlarını girmeniz lazim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzel ama bunu root'lu cihaz içinde yapabileceğimiz bir işlem olarak algıladım ekran görüntüsü nedeniyle.
Bilgisayardan yapmak istediğimizde de sanırım rom pişirme olmasa da ısıtma işlemlerine hakim olmak gerekecek ki ben en son lg windows mobile'lı bir cihaz çıkardığında ona custom rom olmadığı için rom yazmakta kaldım, sene M.Ö 349. O derece.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt