Verileri uygulama kasasından alıyor yani cihaz sensöründen . Ne kadar doğru sayiyorsa okadar doğru gösteriyor saat . Orasını bilemiyorum fakat , içinde adım sayar olan saat yada kilit ekranlarının hepsi oradan çekiyor veriyihocam ana ekranda Adım yazıyordoğrumu hesaplıyor hıcbır ayar yapmadım cunku
![]()
doğru olabılır cunku 5147 adım yazıyor bende dun gece yolda kaldım yuruyerek gelmıstım epey bır yoluVerileri uygulama kasasından alıyor yani cihaz sensöründen . Ne kadar doğru sayiyorsa okadar doğru gösteriyor saat . Orasını bilemiyorum fakat , içinde adım sayar olan saat yada kilit ekranlarının hepsi oradan çekiyor veriyi
Samsung da çalışır mı düzenlemeyle babam için yapacağım.Hangi marka hocam
Samsungtaki tema sistemi nasıldır bilemiyorum , huaweiye biraz daha yakın Xiaomi. Ama tam anlamıyla dönmesi imkansız. Babanıza Xiaomi almasını tavsiye edinSamsung da çalışır mı düzenlemeyle babam için yapacağım.
MI MIX ALPHA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alacak zaten.Samsungtaki tema sistemi nasıldır bilemiyorum , huaweiye biraz daha yakın Xiaomi. Ama tam anlamıyla dönmesi imkansız. Babanıza Xiaomi almasını tavsiye edin![]()
Bulamadım hocam çıkmıyorTema Aslan ismi ile marketteki yerini almış ve v11 uyumlu hale gelmiştir