Elinize sağlık hocam![]()
ıyyyy iğrenç bir tema.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka şaka tabi ki Galatasaraylı olmadığım için öyle dedim.
Çok uğraşmışsınız hocam. Her yerinde bir dokunuş var.
Bu tema tutar hocam
Eline emeğine sağlık hocam çok güzel bir çalışma olmuş
Darısı 5. Yıldıza
Selametle
Mükemmel olmuş emeğinize sağlık
Çok güzel görünüyor. Elinize sağlık. Bekliyoruz![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eline saglık hocam pek guzel olmus.
Elinize emeğinize sağlık hocam.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık hocam.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık hocam çok emek verilmiş harika görünüyor.Sadece gözüme çarpan yer adım sayardaki ayakkabı biraz iri duruyor onun boyutunu yazı fonu boyutuna getirip alt üst boşluğunu eşitlesek daha estetik olur gibi düşünüyorum.
Elinize sağlık hocam![]()
her alınan yıldızda bir güncelleme gelir bu temaya![]()
Elinize , kolunuza , emeğinize , yüreğinize sağlık hocam.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Cok havali duruyor. Eline emegine saglik.
Ellerine sağlık sabırsızlıkla bekliyorum
Bayram hediyesi olmuş Galatasaraylılara.Elinize sağlık.
Ellerine sağlık hocam mükemmel olmuş başarıların devamını dilerim![]()
Elinize sağlık hocam güzel görünüyor . Sabırsızlıkla linki beklemedeyim![]()
elinize emeğinize sağlık hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Markette henüz yayınlanmamış ve onayda bekliyor olmasına rağmen 1000.mesajım olması dolayısı ile yeni yapmış olduğum temamı sizlerle paylaşmaktan gurur duyacağım. Market onayından hemen sonra hem mtz linki hemde market linki paylaşılacatır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eline sağlık kardeşim güzel çalışma
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kilit ekranı için ua_mustafa_20 sana ,birtakım önemli kodlar içinde FuXiN sana teşekkür ederimelinize emeğinize sağlık hocam
çok güzel görünüyor![]()
Emeğinize sağlık hocam, Trabzonspor için de bekliyorum![]()
Ellernize sağlık hocam. Fenerbahçeli istiyoruz bi de öhöm öhöm![]()
Tema işi dışarıdan kolay gözükse de Ottoman Fuxin Agit hocalarımın neler yaşadığını şimdi çok daha iyi anlıyorum.cok zor ve meşakkatli bir işmiş ,bu temanın bir çok eksigine rağmen 3 haftada şekillendiğini gördükten sonra ,diğer takımlara el atmam sanırım biraz zor olacak yinede teşekkür ederim öneriniz için . Daha evrensel daha herkesin kullanabileceği gibi birşeyler yapmak istiyorum artık , şimdiye kadar yaptıklarım kısıtlı kullanıcı kitlesine hitap ediyorEmeğinize sağlık hocam, Trabzonspor için de bekliyorum![]()