- Adım
- mrtbhdr
- Cihazım
- note 9/8 pro
- Konular
- 8
Bunu niye daha öncesinde görmezsin be adam , elinize sağlık hocam.
Hocam şimdi denedim tuşlar çalışıyor. Sanırım and11 kaynaklı bir sorun bu . android 11 kullanmadigim için yorum yapamayacağım. Bir gün and11 kullanma gafletine düşersem tekrar söz denerimSekko hocam tema da var mı bir gelişme diye soracaktım? Güncelleme yapıp durum çubuğundaki gs logosuna bakacaktiniz. Teşekkürler.
Evet android 11 hocam 12.1.1 10T resmi sürümü var şuanda. Canınız sağolsun ne zaman olursa artık. Teşekkürler.Hocam şimdi denedim tuşlar çalışıyor. Sanırım and11 kaynaklı bir sorun bu . android 11 kullanmadigim için yorum yapamayacağım. Bir gün and11 kullanma gafletine düşersem tekrar söz denerim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugün and11 kullanma gafletine düştüm. Tuşlar çalışıyor hocam , yalnızca benim verdiğim renklerde değil de gri renkteler.sanirim sizin romunuzda var sorunEvet android 11 hocam 12.1.1 10T resmi sürümü var şuanda. Canınız sağolsun ne zaman olursa artık. Teşekkürler.
Rom la. Mi ilgili bilmiyorum hocam ama Galatasaray logosu güzeldi şimdi nokta haline döndü yukarıdan inen araçlarda sıkıntı yoq onlar sarı kırmızı ve sizin oluşturduğunuz gibi. Resmi ota üzerinden 12.1.1 romu kurulu bilmiyorum onla ilgili olabilir mi neyse sıkıntı değil teşekkürler sekko hocamBugün and11 kullanma gafletine düştüm. Tuşlar çalışıyor hocam , yalnızca benim verdiğim renklerde değil de gri renkteler.sanirim sizin romunuzda var sorun
Tema aramaya aslan yazmanız yeterli.Link verebilecek renktaş reyis varmidir
Hocam herşeyi yaptım fakat 15 20 dk sonra tema kendi kendine gidiyorTema aramaya aslan yazmanız yeterli.