Sohbet Askerde Makam Araçları Sürücüsü Olmak

siegman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
0
Bugün işyerimde bir arkadaşımında seninle aynı yere çıktı askerliği. O da makam sürücüsü olarak çıktı. adı mert , sarışın mavi gözlü bir eleman ,manisadan. Kendisiyle denk gelirsen , karşı komşusunu sorabilirsin. Namı buraya kadar geldi dersin :D

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Konusu açıldığı için bende 1-2 soru sormak istiyorum yakın zamanda başvuru yapacağım. Asteğmen olmak için şans mı lazım yoksa sınav yapıyorlarsa yüksek not mu almak gerekiyor ayrıca 4 senelik havacılık yönetimi mezunuyum askeriyenin hava kuvvetleri kısmına yerleştirirlermi ?

proledo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
3
Askerliğiniz memleketime çıkmış, hayırlı tezkereler. :)

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Çogu arkadaşın dediğin gibi değil havacıda teslim oldugun gün seni bölüklere dağıtıyorlar orada belli olcak ulaştırmaya mı gidersin, muhafızmı olursun belki erbaş bölüğüne gider direk onbaşı-çavuş olursun ama ne olacagın teslim oldugun gün vericekleri bölüğe bağlı ama %90 ulaştırmaya gönderirler kaldı ki ne olursan ol havacı cok rahattır 15 ay kaldım kütahyada , tam zamanında gidiyorsun kışa denk gelsen donardın angel~~
Bu arada şöylede birşey diyim teslim olurken geç saatlere kalma işlemler uzun sürebiliyor geç gidersen bölüğe gitmen gece yarısını bulur yatıp kalkmak felan derken büyük sıkıntı o yüzden öglen gibi karnını güzelce doyur teslim ol ki akşama git bölüğünede rahat gene uyu çünkü askerliğin en zor günü ilk günüdür. Birde sana don atlet havlu vs veriliyor fakat bazen büyük bazen kücük felan oluyor sıkıntı yaşamamak için 1 havlu 3,4 adet don atlet birazda permatik götür başka birşeye gerek yok şimdiden hayırlı teskereler 6 ay dediğin çabuk geçer..

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Konusu açıldığı için bende 1-2 soru sormak istiyorum yakın zamanda başvuru yapacağım. Asteğmen olmak için şans mı lazım yoksa sınav yapıyorlarsa yüksek not mu almak gerekiyor ayrıca 4 senelik havacılık yönetimi mezunuyum askeriyenin hava kuvvetleri kısmına yerleştirirlermi ?
Şans lazım

Üst Alt