Yardım Aşırı ısınma note 8 pro

ozturkozturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özlem
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
1
Telefonu 6 aydır kullanıyorum. Şarjı sürekli kullanımda birgünden fazla yetiyordu. 3 gündür telefonda aşırı ısınma var. Normal kullanımda aşırı ısınıyor. 2 gün önce gece telefon çok fazla isinmiştı dokununca eli yanacak vaziyette. Patlayacak sandım. Şarjı 90 dan 46 ya düşmüştü. Kapalı beklettim yarım saate soğudu. Sonraki günlerde de o kadar olmasa da kullanırken ısınma oluyor ve de şarjı eskisine göre %50 azaldı. Aynı durumda olan veya sebebini bilen var mıdır? Ne yapmalıyım?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar şarjını sıfırladım dün akşam öyle şarja taktım ısınma gitti şarjı eskisi kadar dayanmasada iki güne göre biraz daha iyi dayandı. Sizde öyle deneyebilirsiniz bı.
Muhtemelen bataryanız bu işlem sonucunda kalibre olmuş hocam

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Birde şöyle bir şey var hocam güncellemelerden sonra cihaz hard reset isteyebiliyor. Aynı sorun bende de vardı ve endonezya deodex rom'a geçiş yaptıktan sonra hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım aksine çok çok daha iyileşmeler oldu. Oyun oynarken bile cihaz dehşet ötesi ısınıyordu, artık oyun oynarken normal ısınmalar oluyor öyle aşırı derece ısınmalarda yok :) Mediatek'in dez avantajları olarak ısınma problemini söyleyebiliriz belki ama +'larına da bakmak gerekir bu fiyata bu özelliklerde bir telefon almamız çok çok zorken tüm oyunları en üst seviyede oynayabiliyoruz :)

Oyla:

ismail_life

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Günaydın Gençler. Sorun Çözüldü. Akşam fulledim Sabah bi baktım şarjım %99 :). Öncelikle sistem uygulamalarının tamamının güncellemesini kaldırdım. Daha sonra google güncellemelerini kaldırdım. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum. ama işe yaradı

Oyla:

emo4888

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrecan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
Bununda etkisi var ama benim cihazda o denli bir ısınma ve ya şarj konusunda bir sıkıntı yok şuan. Büyük ihtimal yazılımsal bir sıkıntı var donanımdan ziyade. Betalar bize yaramadı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler öncelikle ben orjinal rom kullanıyorum root vs de yok ama şarj ve ısınma sorunu yaşamaya başladım ilginç bir durum

Oyla:

BTGRFK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ NOTE 10 PRO
Meslek
Grafik tasarım
Konular
12
Çözüm ; Google Chrome uygulamasının güncellemelerini kaldırıp verileri siliniz kapa aç yapınız ;)

Oyla:

ozturkozturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özlem
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
1
Günaydın Gençler. Sorun Çözüldü. Akşam fulledim Sabah bi baktım şarjım %99 :). Öncelikle sistem uygulamalarının tamamının güncellemesini kaldırdım. Daha sonra google güncellemelerini kaldırdım. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum. ama işe yaradı
O günlük çözüm oluyor ama sonra tekrar eski hale dönüyor kalıcı bir çözüm bulan yok hala sanırım

Oyla:

BTGRFK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ NOTE 10 PRO
Meslek
Grafik tasarım
Konular
12
Bende problem çözüldü şahsen ama ben google playdan güncellemeleri kapadım yoksa her güncellemede eski haline döner :')

Oyla:
Üst Alt