Bilgisayar Ashampoo Music Studio 2022 Ücretsiz Yasal Lisanslı

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Note 11 Pro
Yaş
27
Konum
Ankara
Katılım
9 Haziran 2022
Konular
149
Mesajlar
1.310
Çözümler
4
Tepkime puanı
2.291
Puanları
138
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Ashampoo Music Studio 2022 ile ses dosyalarını düzenlemek, düzenlemek ve karıştırmak çok kolay. Sonuçlar diske yazılabilir ve uygun kapaklar hem tasarlanmış hem de yazdırılabilir.

Ashampoo Müzik Stüdyosu 2022ses dosyalarını düzenlemek, kesmek ve yakmak için güçlü, çok yönlü bir müzik yazılımıdır. Ses diski kopyalama işlemi hızlı bir şekilde gerçekleşir ve eksik parça bilgileri çevrimiçi bir veritabanına dayalı olarak otomatik olarak doldurulur. Dosyalar yazılabilir veya farklı ses formatlarına dönüştürülebilir. Entegre ses düzenleyici, kullanıcıların bireysel pasajları değiştirmesine veya kaldırmasına ve parçaları, örneğin MP3'leri ayrı parçalara ayırmasına veya yerinde yakalama ile yeniden birleştirmesine olanak tanır. Ashampoo Music Studio 2022, müzik kitaplıklarını yeniden düzenlemeyi inanılmaz derecede kolaylaştırıyor. Meta veriler değiştirilebilir, şarkılar normalleştirilebilir ve özelleştirilebilir adlandırma şemalarına dayalı olarak parçalar yeniden adlandırılabilir, bu da düzensiz koleksiyonları iyi biçimlendirilmiş kitaplıklara dönüştürür. Mix Tape, kullanıcıların çapraz geçişli veya özel duraklamalarla şarkı karışımları oluşturmasına yardımcı olur. Ayrıca, mevcut videodan ses çıkartılabilir ve kaydedilebilir, örn. Zil sesleri oluşturmak veya ev yapımı videolarda fon müziği olarak kullanmak için. Yerleşik kapak düzenleyici, orijinal kapak resmine dayalı kapaklar oluşturmayı veya birden çok entegre şablona dayalı özel tasarımlar ve dolgular oluşturmayı kolaylaştırır. Program ayrıca, çevrimiçi çizimleri projelerinize hızlı bir şekilde entegre etmek için bir kapak araması ile birlikte gelir. Sürüm 2022, tamamen Windows 11 uyumludur ve güncellenmiş bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Yeni kapak araması daha esnektir ve daha özelleştirilebilir sonuçlara olanak tanır. Sürüm 2022, tamamen Windows 11 uyumludur ve güncellenmiş bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Yeni kapak araması daha esnektir ve daha özelleştirilebilir sonuçlara olanak tanır. Sürüm 2022, tamamen Windows 11 uyumludur ve güncellenmiş bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Yeni kapak araması daha esnektir ve daha özelleştirilebilir sonuçlara olanak tanır.

– Esnek kapak arama
– Tam Windows 11 uyumlu
– MP3'leri kesin
– Ses CD'lerini yazın
– Ses CD'lerini
kopyalayın – Dosyaları çeşitli formatlar arasında dönüştürün

– Şarkı meta verilerini düzenleyin ve otomatik olarak tamamlayın.
– Ses dosyalarını kesin ve normalleştirin.

Şartlar ve koşullar
  • Bu, ticari veya ticari olmayan kullanım için 1 bilgisayar ömür boyu lisanstır.
  • Ücretsiz güncelleme yok; çekilişi güncellerseniz, kayıt dışı kalabilir
  • Ücretsiz teknik destek yok
  • Bu teklif sona ermeden önce çekilişi etkinleştirmelisiniz
  • yeniden satılamaz
*Programın tam sürümünü etkinleştirebilmek için programı yönetici olarak çalıştırın ve kurun gelen ekranda bir Ashampoo hesabıyla giriş yapın, Ashampoo hesabınız yoksa daha önce kullanmadığınız bir maili girin otomatik hesap oluşturma ekranına yönlendirileceksiniz.

İndirme Linkleri:




 
Üst Alt