- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
GODfloky hocam performans ve batarya nasıl gidiyor? İlk defa görüyorum bu romu, hazır oxygen os sıkmaya başladı, bu roma geçsem mi diye düşünmeye başladım
Oyunu 5 saat oynadınız mı, yoksa bu pil bölümü kafasına göre mi ayarlıyor? Bazen 1 saat oynarsınız 10 dk gözükür pil bölümünde, öyle bir şey değil dimi?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yok hocam 5 saat toplam oynadımOyunu 5 saat oynadınız mı, yoksa bu pil bölümü kafasına göre mi ayarlıyor? Bazen 1 saat oynarsınız 10 dk gözükür pil bölümünde, öyle bir şey değil dimi?
Rom nasıl akıcı mı, alt çubuk kullanılıyor mu?Yok hocam 5 saat toplam oynadım
Hocam yeni yüklediniz herhalde pil süresini paylaşma imkanınız var mı ilerleyen zamanlardaHocam bu neeeee nasıl bir miui rom bu bundaki özelleştirme aosp romlarda yok çok şaşkınım açıkcası.. Romu yüklemiş, mutlu ve bi o kadar da şaşkın bir kullanıcı olarak teşekkürlerimi sunuyorum efenim, sağolun
Romu yükleyip biraz bakındım, sonrada yorumumu yazdım hocam, dediğiniz gibi şu an için pil performansı için bir şey söyleyemem ancak ilerde tabi ki paylaşırım..Hocam yeni yüklediniz herhalde pil süresini paylaşma imkanınız var mı ilerleyen zamanlarda
Kardeşim ben eu beta dayım şimdi sen böyle söyleyince hemen yükleyesim geldi greeshan romda güzeldi eu beta ya geçtim bin pişman oldum he birde kardeşim geri dönüş yaparsan çok sevinirimHocam bu neeeee nasıl bir miui rom bu bundaki özelleştirme aosp romlarda yok çok şaşkınım açıkcası.. Romu yüklemiş, mutlu ve bi o kadar da şaşkın bir kullanıcı olarak teşekkürlerimi sunuyorum efenim, sağolun
En son eu betayı söylüyorsunuz sanırım hocam, Baya baya sıkıntılı gelmiş o sürüm.. Gelmek isterseniz buyurun gelin buraya, beklerizKardeşim ben eu beta dayım şimdi sen böyle söyleyince hemen yükleyesim geldi greeshan romda güzeldi eu beta ya geçtim bin pişman oldum