Tema [Arşiv] Ağustos 2014 Temaları

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78
Cvp: [Arşiv] Ağustos 2014 Temaları

cantara pid=10226 dateline=1412069727' Alıntı:
@chatin_62 umarım kısa sürede vakit ayırabilirsiniz hocam. Sizin elinizden böyle bir konuyu okumak çok keyifli olacak :)
Kesnlikle katılıyorum @cantara hocam, @chatin_62 hocamın liderliğinde bu iş daha bir başka ve çok harika olur ve daha bir güzel olucaktır.

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78

chatin_62 pid=10225 dateline=1412069647' Alıntı:
cantara pid=10218 dateline=1412059895' Alıntı:
@MGM Barut @chatin_62

Hocam G2'de bence MIUI kullanmamak büyük eksiklik. Cihazı stock rom kullanırken elime aldığımda son derece sıradan geliyor. Oysa MIUI ile... :)

Maalesef Nexus 4'te kitkat güncellemesi sonrası temalar hata veriyor. Reboot yapıldığında yarısı orjinal temaya dönüyor yarısı yeni temada kalıyor. Yeni temada kalan yerler de hata veriyor... Bu nedenle mecburen orjinal tema kullanıyorum ama arada dayanamayıp yeni temalar indiriyor ve sonra siliyorum. Şu mi telefonları bir gelseydi... :isyan:

Diğer tüm sorunlar bir kenara, öyle yada böyle sineye çekiliyor ama OTG sorunu olmayaydı eyiydi :)
Bir fırsat ta bulamadım ki şu konuyu açıp nasıl rom yükleniyor, hangi sorunlar var ve çözümleri varsa bunlar nedir diye şöyle herşeyi toparlayayım :)
Hatta beğendiğim bu temaları da yükleyerek G2'de nasıl görünüyor diye göstermeyi de düşünüyorum.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
@chatin_62 hocam dört gözle beklemekteyim,bu işe bir el at ne varsa sende var üstadım.Kolay gele şimdiden.OTG sorununa da bir çare bulunur inşallah.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4

çok teşekkürler hocam

homicidium

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Konular
3
Temaları yüklerken yetki alınıyor diyor sonrasında 3. parti yazılımlara izin verilmez gibi bir uyarı mesajı alıyorum ve temayı kullanamıyorum, çözümü var mıdır? :)

CloserTR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
MB860
Konular
0

CloserTR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
MB860
Konular
0
Ustam v5 üstünde sorun çıkardığı yazılmış forumda deneme şansınız oldu mu?
Not: Mesajı pm yerine buradan atıyorum yararlanan olur belki...
Bildiğim kadarıyla wsm tools bazı cihazlarda çalışmayabilir veya bazı romlarda...eğer framework kurulumundan sonra cihaz normal şekilde açılıyorsa sorun olmaz, bende sorun yok kullanıyorum...wsm yükledikten sonra 3. parti temaları yüklemeye yarayan bi modül vardı onuda yüklersen her temayı kullanırsın.yada mi-tools yüklersin hepsi içinde paket.

Üst Alt