Rom ArrowOS'dan Evolution X'e geçmek mantıklı mı?

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Aktifte ArrowOS kullanıyorum. Ancak Evolution X'i denemeyi istiyordum. ArrowOS oldukça stabil ve akıcı çalışıyor ancak tek sorunumuz var ki artık güncel değil. X3 Pro geliştiricileri aylardır güncelleme vermiyor. Evolution X geçmeyi düşünüyordum. Sizce değer mi? Stabilitesi ve pil

halanze56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10 ultra
Konular
8
Aktifte ArrowOS kullanıyorum. Ancak Evolution X'i denemeyi istiyordum. ArrowOS oldukça stabil ve akıcı çalışıyor ancak tek sorunumuz var ki artık güncel değil. X3 Pro geliştiricileri aylardır güncelleme vermiyor. Evolution X geçmeyi düşünüyordum. Sizce değer mi? Stabilitesi ve pil
Evolotionx tek farkı daha çok özelleştirme olması geçmeye değer dersen bence değmez

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Valla kardeşim benim sana önerebileceğim tek bir rom var o da pixel experience plus.Ama bu rom en son güncellemesini 2023'ün Eylül ayında aldı.Bu romu sevmemin tek sebebi stabil ve hızlı olması.Hem arrowdan hemde evolution x'den daha hızlı.Evolution x'de özelleştirme çok fazla ama pixel'de bunu göremezsin daha sade ve stabil. Arrowla evolution'da arada kasma ve donma çok oluyor benim deneyimlerim bunlar

Oyla:

levhilevi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
levi
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
evolution x canavar ya android 14 yükle dolby atmos spotify benzeri bir uygulama hediye telefon resmen çağ atladı arrow pixel vs hep hikaye evo nun yanında.

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
evolution x canavar ya android 14 yükle dolby atmos spotify benzeri bir uygulama hediye telefon resmen çağ atladı arrow pixel vs hep hikaye evo nun yanında.
Evo x bildiğin kasıyor bunu çok net görüyorsun ve hissediyorsun

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir delilik yapıp ani yükleme kararı aldım. Herhangi bir kaybım yokken üstüne artılarım bile oldu. Şu an için ROM epeyce akıyor. Bir sorununu görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece bir türlü root atamıyorum. Sanırım kernelsu ile yapmam gerekiyor. Boot.img dosyasını yamaladığımda telefon açılış animasyonunda sıkışıyor.

Valla kardeşim benim sana önerebileceğim tek bir rom var o da pixel experience plus.Ama bu rom en son güncellemesini 2023'ün Eylül ayında aldı.Bu romu sevmemin tek sebebi stabil ve hızlı olması.Hem arrowdan hemde evolution x'den daha hızlı.Evolution x'de özelleştirme çok fazla ama pixel'de bunu göremezsin daha sade ve stabil. Arrowla evolution'da arada kasma ve donma çok oluyor benim deneyimlerim bunlar
Bende tam tersi hocam. ArrowOS stabildi ama artık güncel değil. Evo X geçtim ve şu ana kadar memnunum. Sadece yaz olduğu için tabi telefon her zamanki gibi biraz ısınıyor. ArrowOS'da da oluyordu. X3 Pro ısınmaya müsait bir cihaz zaten. Onun haricinde bir sürü şey gelmiş. Hiç sorunum yok. Sadece yukarda belirttiğim gibi root sorunum var.

Oyla:

levhilevi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
levi
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
numan bende öyle bir sorun yok gayet stabil ve hızlı

Hocam bir delilik yapıp ani yükleme kararı aldım. Herhangi bir kaybım yokken üstüne artılarım bile oldu. Şu an için ROM epeyce akıyor. Bir sorununu görmedim.

Sadece bir türlü root atamıyorum. Sanırım kernelsu ile yapmam gerekiyor. Boot.img dosyasını yamaladığımda telefon açılış animasyonunda sıkışıyor.

Bende tam tersi hocam. ArrowOS stabildi ama artık güncel değil. Evo X geçtim ve şu ana kadar memnunum. Sadece yaz olduğu için tabi telefon her zamanki gibi biraz ısınıyor. ArrowOS'da da oluyordu. X3 Pro ısınmaya müsait bir cihaz zaten. Onun haricinde bir sürü şey gelmiş. Hiç sorunum yok. Sadece yukarda belirttiğim gibi root sorunum var.
hayırlı olsun güle güle kullan nasıl hala kullanıyor musun memnun musun

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
numan bende öyle bir sorun yok gayet stabil ve hızlı

hayırlı olsun güle güle kullan nasıl hala kullanıyor musun memnun musun
Hala kullanıyorum hocam ve memnunum. Hatta Anymore GoogleClang kernel kullanıyorum. Şu an için gayet stabil ROM. Ancak şu sıralar kafamda PixelOS geçmek var da Evo X bazı işe yarar ayarları var o yüzden tereddüt ediyorum açıkçası.

Oyla:
Üst Alt