Rehber ArrowOS 13 Yükleme Rehberi

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
teşekkür ederim hocam format data + wipedan internal storage data system vendor vs silip arrow os sorunsuz kurabildim fakat anlamadığım bi soru var neden öncvesinde stock rom atmak gerekiyor? sadece android 11 firmware yüklesek yeterli olmaz mı? teşekkür ederim.
Bu sürüme sadece A11'den geçiş yapılıyor. Diğer sürümlerde bootloop olabiliyor cihaz.

kairdeedee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
GM8_sprout
Konular
2
Bu sürüme sadece A11'den geçiş yapılıyor. Diğer sürümlerde bootloop olabiliyor cihaz.
Anladım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu sürüm de Orangefox r11.1 kullanıyorum ve internal storage şifreli random sayılar yazılar var dosyalarımda. Miui fellas twrp yükledim sonuç aynı çözmenin yolu var mı

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
teşekkür ederim hocam format data + wipedan internal storage data system vendor vs silip arrow os sorunsuz kurabildim fakat anlamadığım bi soru var neden öncvesinde stock rom atmak gerekiyor? sadece android 11 firmware yüklesek yeterli olmaz mı? teşekkür ederim.
Stok rom kurmaya gerek yok hocam. En azından bizim cihazda. Eski cihazlarda AOSP romların uyumluluğu için stok romdan geçmek gerekiyordu, hatta roma göre gerekli stok rom da değişiyordu. Ancak bizim cihazda gerek yok. Şahsen çok değişiklik yaptım AOSP romdan başka bir AOSP roma. Stok rom kurmak yerine stok romun fw dosyasını kuruyoruz (66 mb civarı bir şey). Herhangi bir stok rom yükleme zorunluluğumuz yok.

Gerek yok hocam. A9 romdan geçmişliğim var. Ben romun uyumluluğu için stok romun fw dosyasını kuruyorum ama kurmadan kullanan da var.

Anladım teşekkür ederim

Hocam bu sürüm de Orangefox r11.1 kullanıyorum ve internal storage şifreli random sayılar yazılar var dosyalarımda. Miui fellas twrp yükledim sonuç aynı çözmenin yolu var mı
Son sürüm TWRP kurun hocam. OrangeFox'un A11 sonrasına desteği yok. Hellas da eskidi artık.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
musdi27 hocam ben her seferinde bu şekilde kurmuştum. Demek ki daha kolay yolları varmış, öğrenmek gerekiyormuş. clap~~

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
12
Proje bitti mi? Sitesine erişilemiyor. Gerçi X3 Pro yapımcıları tamamen salmıştı cihazı ama.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek