Çok yavaş dolduruyor hocamneden ki hocam hızlı şarjında ne gibi bir problem var ?
Yok hocam. Modlanmış magisk ile yüklenebiliyorçArrow 11 mi yüklediniz aa bende a10 sandım. Magisk sıkıntısı var mı
Yükleniyor da safety net falan sıkıntı çıkarıyor diye hiç girişmedimArrow 11 mi yüklediniz aa bende a10 sandım. Magisk sıkıntısı var mı
Değerler normal hocam normalin üstünde şarj sorun çıkarır bilginiz olsunÇok yavaş dolduruyor hocam
A10 ile mutluyum şu an hocam. Bir iki sürüm daha gelsin A11'e, geleceğim.Ben de kurdum şuan memnunum
musdi27 hocam sizi de beklerim A11'e
Tamamdır hocamA10 ile mutluyum şu an hocam. Bir iki sürüm daha gelsin A11'e, geleceğim.
A10 sürümünden daha çok özelleştirme var hocam. Bence şükredin.Tamamdır hocam
Tek sorun şifreleme şuan gördüğüm
tabi bir de özelleştirme varla yok arası ama olsun pili deneyimleyim ona göre buralardayım
Hocam Android 10'u indirdim ama zaten aosp bir de güncel olmayan bir sürümü kurmak istemedim doğrusu bu zamana kadar beta kullandıkA10 sürümünden daha çok özelleştirme var hocam. Bence şükredin.
root izinli bir dosya yönetici ile taşıyabilirsiniz mesela mixplorerbu ve diğer a11 romlarda herhangi bir oyun veya uygulama datasını dahili hafıza/Android/data bölümüne taşıyamıyorum çünkü görünmüyor ama normalde görünüyor taşıma yapacakken görünmez oluyor nerdeyse bütün xda sitesindeki a11 romlarda aynı.diğer taraftan yine lucky patcher uygulaması ile android yamalanmıyor oyunlarda hile için.buda yine sadece a11 lerde böyle.bi bilgisi olan varmı acep