- Adım
- Mehmet Fatih
- Cihazım
- Mİ5s-RNote8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 13
hocam ben bir romu kuruyorum daha uzun süre ayrılmıyorum ondan Yani 3 yıl olduğu yanıltmasın sizi
Bu laucheri kurmamda emeği geçen başta musdi27 hocama ve diğer üyelere çok teşekkür ederim. Her geçen gün sayenizde güzel farklılıklar öğreniyorum. Allah hepinizden razı olsunMagisk modülü hocam Systemless Launcher'lar.
Rica ederiz hocam. Ama Samsung'un başlatıcısı sorunluydu en son. Dikkat edin, çökmesin başlatıcı kendi kendine. Çökerse de modülü kaldırmanız lazım.Bu laucheri kurmamda emeği geçen başta musdi27 hocama ve diğer üyelere çok teşekkür ederim. Her geçen gün sayenizde güzel farklılıklar öğreniyorum. Allah hepinizden razı olsun
Hocam samsung ui sıkıntılı shady, oneplus oneui denedim en iyisi lawcahari geldi bana akıcılığı çok güzel Oneui icon pack kurdum. Harika oldu. Pİxelden sonra çok iyi geldi gerçektenRica ederiz hocam. Ama Samsung'un başlatıcısı sorunluydu en son. Dikkat edin, çökmesin başlatıcı kendi kendine. Çökerse de modülü kaldırmanız lazım.
bunu nasıl kurabiliriz hocam bu şekilde?Bu laucheri kurmamda emeği geçen başta musdi27 hocama ve diğer üyelere çok teşekkür ederim. Her geçen gün sayenizde güzel farklılıklar öğreniyorum. Allah hepinizden razı olsun
Arrow Os'un telegram grubunda firmware yükleyin diyor.Firmware gerektirmiyor mu ?