Rom Arrow OS Official for Redmi Note 8 [Android 11/10]

ozanskj35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ozan
Cihazım
GM 5
Konular
0
Yaklaşık 1 haftadır romu kullaniyorum pil konusunda çok başarılı bir rom.Ama gözüme takılan bariz birkaç can sıkıcı yanı var.Örneğin bir linke tikladiniz alt tarafta cikan chromedan mi yoksa youtubedan mi acilsin kisminda telefon acayip kasiyor.Anlam veremedim.Çokta onemli degil ama yinede belirtmek istedim.Performansi miui12 den cok cok iyi gecmeyi dusunen varsa tavsiye ederim.Sadece pil icin bile kullanilabilir.(A10)
StreX hocam miui11'e geri donmeyi dusunuyorum forumda bir çok konusu var hangisini onerirsiniz acaba ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yaklaşık 1 haftadır romu kullaniyorum pil konusunda çok başarılı bir rom.Ama gözüme takılan bariz birkaç can sıkıcı yanı var.Örneğin bir linke tikladiniz alt tarafta cikan chromedan mi yoksa youtubedan mi acilsin kisminda telefon acayip kasiyor.Anlam veremedim.Çokta onemli degil ama yinede belirtmek istedim.Performansi miui12 den cok cok iyi gecmeyi dusunen varsa tavsiye ederim.Sadece pil icin bile kullanilabilir.(A10)
StreX hocam miui11'e geri donmeyi dusunuyorum forumda bir çok konusu var hangisini onerirsiniz acaba ?
Custom rom mu global rom mu hocam ?

Whoave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi redmi s2
Konular
17
Telefon bir süre bekledikten sonra uyku moduna mı alıyor ne yapıyorsa whatsapp web'in bağlantısı kesiliyor. Muhtemelen wifi'ı kapatıyor yada öyle birşey.
İkinci sıkıntı sanırım telefon uyku modunda reset atıyor, bundan tam emin değilim ama bi ara bırakmıştım, geri geldim pin kodu fln soruyordu restart atmış gibiydi.

Bu iki sıkıntıyı nasıl çözeriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonun ekranını kitler kitlemez wifi gidiyor bu çok büyük bir sıkıntı, whatsapp web çok önemliydi

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
%94'ten drunk~~ Arrow A10 candır, gerisi patlıcandır (şaka). :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Whoave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi redmi s2
Konular
17
Ekran kilitlenir kilitlenmez whatsapp web bağlantısı kopuyor, herşeyi denedim, xda'da okumadıgım konu kalmadı, şu şartlar altında pil tasarrufu adı altında çok büyük özelliklerden feragat ettiği için pilin bu kadar iyi gittiği söylenebilir, pek kullanışlı bulmadım, muhtemelen değişeceğim.

yns.emrre29

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Play hizmetlerinin bu kadar şarj harcaması normal mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_Ayarlar_20201226-124903.png
    Screenshot_Ayarlar_20201226-124903.png
    200,6 KB · Görüntüleme: 21

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Play hizmetlerinin bu kadar şarj harcaması normal mi
Değil hocam. GMS Doze modülünü kurun (XDA'dan konusundan indirebilirsiniz).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kilitlenir kilitlenmez whatsapp web bağlantısı kopuyor, herşeyi denedim, xda'da okumadıgım konu kalmadı, şu şartlar altında pil tasarrufu adı altında çok büyük özelliklerden feragat ettiği için pilin bu kadar iyi gittiği söylenebilir, pek kullanışlı bulmadım, muhtemelen değişeceğim.
Pil optimizasyonunu kapatmayı denediniz mi?

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Selamlar, EvolutionX romda başıma geldi. StreX'in yazdığına göre AOSP romların hepsinde (sadece 11'lerde var demiş olabilir) varmış bu durum. Bazıları da kernel değiştirince düzeliyor dedi.
İş yaparken WhatsApp web önemli olduğu için üzülerek EU stabile geçtim.

Üst Alt