Yardım Arkaplan uygulaması hemen kapanıyor

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Arkadaşlar mesela chrome açıyorum ya uygulamayı alta alıp bir şeye girersem anında önbelleği siliniyor. Mesela her seferinde chromeda veya Facebookta sayfayı yeniden sürekli yüklüyor, whatsappta sohbeti yeniden yüklüyor.

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
Arkadaşlar mesela chrome açıyorum ya uygulamayı alta alıp bir şeye girersem anında önbelleği siliniyor. Mesela her seferinde chromeda veya Facebookta sayfayı yeniden sürekli yüklüyor, whatsappta sohbeti yeniden yüklüyor.

WhatsApp'da olması garip fakat chrome ve Facebook normal geldi bana çünkü videoda chrome a girdin yeniden yükledi bende de öyle önbellek konusunda yorumum yok maalesef forumu araştır :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

RecSpeed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
#Su
Cihazım
MiNote10
Meslek
#Firmware
Konular
1
Geliştirici seçeneklerinde Arkaplan işlem sınırı diye bir ayar var. Bunu değiştirip Standart sınır yapın. Standart ise yinede her hangi birini seçip tekrar Standart sınır yapın. Ondan olabilir. Ve arkaplanda fazla uygulama bırakmadan denediğinizde aynıysa büyük ihtimal çözülür.

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WhatsApp'da olması garip fakat chrome ve Facebook normal geldi bana çünkü videoda chrome a girdin yeniden yükledi bende de öyle önbellek konusunda yorumum yok maalesef forumu araştır :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece whatsappta değil pubg Mobile alta alınca 1 saniye durup girince oyunu baştan yüklüyor. Babamdaki mi6 da 10 dakika girme yine kaldığı yerden devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geliştirici seçeneklerinde Arkaplan işlem sınırı diye bir ayar var. Bunu değiştirip Standart sınır yapın. Standart ise yinede her hangi birini seçip tekrar Standart sınır yapın. Ondan olabilir. Ve arkaplanda fazla uygulama bırakmadan denediğinizde aynıysa büyük ihtimal çözülür.
Dediğiniz ayarı denemistim tekrar denedim standarttı 5 işlem sınırı yaptım. Facebook Chrome açık sadece 2dk facede gezdim yine baştan yükledi sayfayı...

Oyla:

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
Sadece whatsappta değil pubg Mobile alta alınca 1 saniye durup girince oyunu baştan yüklüyor. Babamdaki mi6 da 10 dakika girme yine kaldığı yerden devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz ayarı denemistim tekrar denedim standarttı 5 işlem sınırı yaptım. Facebook Chrome açık sadece 2dk facede gezdim yine baştan yükledi sayfayı...
Hocam Güvenlik uygulamasına gir + ayarlar + hız arttır var , , Cihaz kitlendiğinde önbelleği temizle seçeneğine bir bak derim

Oyla:

yusuff.altnyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi 4X
Konular
2

o sorun bende de var çözümü yok araştırdım

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24

hangi rom dasın sürüm nedir ? bende olmuyor da ,

Oyla:
Üst Alt