Soru Arkaplan uygulamaları

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
miui 7 le başladım serüvenime onun için bazı eski özellikleri arar oldum. mesela miui 7de arkaplana izin verdiklerimiz çalışırdı. ne olursa olsun son uygulamalardan sürüklediğimiz uygulamalar asla çalışmazdı. bu eski özelliği istesem çok mu olur :D
mesela izin vermediğim halde ss de çalışan 5-6 program var. kullanım boyunca sadece bunlarlada kalmıyor.
(arkadaşlar greenify önermeyin lütfen. vb. programlarıda. yama tarzı sistemi değiştircek bişi arıyorum)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
acaba bu yaptığım ayar( tek tek pil ayarlarından arkaplan faaliyetlerini kısıtlama) pil tasarrufunu açtığım zaman mı geçerli olacak?
şu anda işe yaramıyor çünkü

olabilir hocam

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Cihazim mi8 global kararli surum kulluniyorum 10.1.2 pil tasarrufu altinda uygulamalir secin diyor burdan sectigimiz uygulamar tasarruf moduna gecincemi aktif oluyor acaba

Oyla:

ozankardes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
1
Sanırım arkadaş burayı demek istemiş
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Eu Beta 8.12.27
Bu greenfy Ile aynı işi yapmıyor maalesef. Mesela n11 için bu seçeneği seçtin. Uygulamayı açtın çıktın WhatsApp ta yazıştın. Birkaç uygulamaya daha girdin çıktın n11'e geri döndüğünde program baştan başlar arkaplanda calismaz ama hala n11 bildirimleri gelmeye devam eder. Arkaplanda bildirim servisi çalışmayı sürdürür. Bircok uygulama Google altyapısı destekli bildirim servisi kullanir.

Greenfy uygulama arası geçişlerde uygulamayı kapatmaz geri döndüğünüzde tekrar baştan başlamasını saglamaz. Kilit ekranına geçince arkaplan faaliyetlerinin tamamını öldürür.

Miui'de tam olarak greenfy işini yapan birşey yok. Çok çok arkaplanda otomatik başlamasını engellersiniz. Oda siz programı acana kadar. Açtığınızda artık yine başlamış olur. Ha gerek varmı greenify'a bence pekte yok.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Bu greenfy Ile aynı işi yapmıyor maalesef. Mesela n11 için bu seçeneği seçtin. Uygulamayı açtın çıktın WhatsApp tarafından yazıların birkaç uygulamaya daha girdim çıktın n11'e geri döndüğünde program baştan başlar arkaplanda calismaz ama n11 bildirimleri gelmeye devam eder. Arkaplanda bildirim servisi çalışmaya devam eder. Bircok uygulama Google altyapısı destekli bildirimleri kullanir.

Greenfy uygulama arası geçişlerde uygulamayı kapatmaz geri döndüğünüzde tekrar baştan başlamasını saglamaz. Kilit ekranına geçince arkaplan faaliyetlerinin tamamını öldürür.

Miui'de tam olarak greenfy işini yapan birşey yok. Çok çok arkaplanda otomatik başlamasını engellersiniz. Oda siz programı acana kadar. Açtığınızda artık yine başlamış olur. Ha gerek varmı greenify'a bence pekte yok.
miui 7 tam olarak greenify işini yapıyordu. çok iyi bir şekilde hemde

Oyla:

ozankardes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
1
miui 7 tam olarak greenify işini yapıyordu. çok iyi bir şekilde hemde

Yapmak zorundaydı. 7 döneminde pie ve nougattaki pil optimizasyonlari yoktu. Robot olmasına rağmen greenify bende otomatik modda degil istersem arada açıp uyutuyorum. Eski aliskanliklar iste :)

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Yapmak zorundaydı. 7 döneminde pie ve nougattaki pil optimizasyonlari yoktu. Robot olmasına rağmen greenify bende otomatik modda degil istersem arada açıp uyutuyorum. Eski aliskanliklar iste :)
hocam ben miui 7 taraftarıyım hala. pil optimizasyonu istediği kadar iyi olsun. istemedğim uygulama neden çalışsın ki. :)

Oyla:
Üst Alt