Yardım Arkadaşlar Telefona Root Atıcam MI Flash İndirmem Gerekiyor Ama Pc 32 Bit?

ersin3535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
LG
Konular
9
MI Flash MI.Flash.2016.04.01.64.Bit.rar indirmem gerekiyor bilgisayarım 32 bit nasıl yapabilirim bana bi yol gösterirmisiniz pek anlamıyom?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
ıcınden hangısı tıklanıyor hocam dosyayı attıktan sonra
Bunu telefona indir, download klasörüne inecektir, twrp tekrar gir, yükle (install) bölümüne gir, download klasörüne tıkla, içinde bu dosyayı göreceksin üzerine tıkla ve alttaki çubuğu sağa doğru kaydır, 1 dakika kadar yüklenecektir, bittikten sonra uyarı verir, reboot system yada sistemi yeniden başlat hangisi gelirse ona bas yeniden açılmasını bekle

Oyla:

ersin3535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
LG
Konular
9
Bunu telefona indir, download klasörüne inecektir, twrp tekrar gir, yükle (install) bölümüne gir, download klasörüne tıkla, içinde bu dosyayı göreceksin üzerine tıkla ve alttaki çubuğu sağa doğru kaydır, 1 dakika kadar yüklenecektir, bittikten sonra uyarı verir, reboot system yada sistemi yeniden başlat hangisi gelirse ona bas yeniden açılmasını bekle

Saolun hocam dediklerinizin aynısını yaptım artık rootlu sanırım telefon sımdı gogle camerayı halletmek kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Kamera İçin Hangisini Önerirsiniz Hocam Bir Sürü Var?

Son düzenleme:
Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Saolun hocam dediklerinizin aynısını yaptım artık rootlu sanırım telefon sımdı gogle camerayı halletmek kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Kamera İçin Hangisini Önerirsiniz Hocam Bir Sürü Var?
Hocam google kamera için camera2api kurdunuz Mu?

Oyla:
Üst Alt