Soru Arkadaslar tekrar tekrar soruyorum cok uzgunum ama hangi rom pil ve dengeli olarak yuklenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leventgirgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
note 7 lavender
Konular
12
Arkadaslar tekrar tekrar soruyorum cok uzgunum ama hangi rom pil ve dengeli olarak yuklenebilir. Ben cogunu yukledim hic bir fark bulamadim en cok revolution miu rom kullandım sizce greeshan , revolution,aurum,phenom Os bu romlardan hangisi daha iyigi ben Predator-Stormbreaker-6.9-NEWCAM.zip kernel kullanıyorum cpu governor ve i/o scheduler ne yapmalıyım bilen yetkili olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim cok tesekkurler

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaslar tekrar tekrar soruyorum cok uzgunum ama hangi rom pil ve dengeli olarak yuklenebilir. Ben cogunu yukledim hic bir fark bulamadim en cok revolution miu rom kullandım sizce greeshan , revolution,aurum,phenom Os bu romlardan hangisi daha iyigi ben Predator-Stormbreaker-6.9-NEWCAM.zip kernel kullanıyorum cpu governor ve i/o scheduler ne yapmalıyım bilen yetkili olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim cok tesekkurler
Yardım - Sorumlu arkadaslar yanlış yazıyorsam uzgunum Note 7 lavender en stabil ve uzun pilli rom hangisi tek konudan devam edelim

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam daha önce sorduğunuz sorulardaki yanıtlar sizi tatmin etmediyse tüm romları tek tek deneyiniz. Bunun için ayrı bir konu açmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt