- Adım
- Emirhan
- Cihazım
- Xiaomi redmi no
- Konular
- 9
Hocam sorun yoktur diye düşünüyorum. O cihaza sahip değilim ama sonradan olması çok zor benceXiaomi redmi note 8 cihazım var ve bana biraz yamuk gibi geldi ekranı yüzüstü koyunca tıkır tıkır sallanıyor acaba telefon mu böyle yoksa telefonum yamuldu mu yardımcı olabilir misiniz
Sizde de böylemi?
Teşekkür ederim ilginiz içinHocam sorun yoktur diye düşünüyorum. O cihaza sahip değilim ama sonradan olması çok zor bence
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıma engel değil,hiç bir darbe vs almadı ama yüzüstü koyunca hafif boşluk kalıyorBaskı uygulanacak bir bölgede kalmış olabilir mi, yatak vs. gibi? Ayrıca bir cetvel ya da düz çubuk yardımıyla bakın. Koyduğunuz zeminde de yamukluk olabilir. Bir sorun görünmüyor ama kullanıma engel olmayan bir durum söz konusu değilse, kafaya bile takılacak bir şey yok ortada.
Dışa doğru mu hocam ?Bana biraz yamuk gibi geldi sanki
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Ekranı yüzüstü masaya koyun tıkır tıkır yapıyorsa evet yamuktur. Fotoğraf yanıltmıyorsa yamuk görünüyor. Fakat sorun olmaz hocam sakin diğer tarafa doğru baskı uygulayıp düzeltmeye çalışmayınXiaomi redmi note 8 cihazım var ve bana biraz yamuk gibi geldi ekranı yüzüstü koyunca tıkır tıkır sallanıyor acaba telefon mu böyle yoksa telefonum yamuldu mu yardımcı olabilir misiniz
Sizde de böylemi?