Yardım Arkadaşlar rom atacağım, bir iki sorum olacak.

bahtsızbedevii23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 9C
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ Global 12.0.9 Kararlı, 12.0.9.0(QCRTRXM)
Telefon Modeli
Redmi 9C
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar 1. fastboot rom nedir? Hala anlamış değilim. Yani normal rom atmaktan farkı mı var bunun, yoksa normal rom atmak mı bu fastboot rom? Sonuçta rom atıyoruz ve işlemin adı rom atmak rom değil, fastboot rom atmak; bilmem anlatabildim mi. Ayrıca rom atarken bootloader kilidini kapatmak gerekiyormuş. Bu kilidi kapatıp romu attıktan sonra tekrar açmamız mı gerekiyor? Gerekmiyorsa, açmak daha mı iyi olur? Teşekkürler.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam ben redmi 5 plus recovery romları twrp den yükleyemiyorum sebebi nedir yüklemeye çalıştığında depolama alanı hasarlı diyor ve otomatik mi recovery 3.0 yükleniyor nasıl çözerim bu sorunu
Twrp uyumlu olmayabilir, stock rom yüklüyorsanız twrp silinir yerine mi recovery gelir.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Oyla:

bahtsızbedevii23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 9C
Konular
8
Ekteki yazımı ve diğer iki cevabı okudunuz , cevap alamadığınızı düşünerek farklı bir konu açtınız.
Ve böyle yaparak hala haklı olduğunuzu idda ediyorsunuz.
Eğer verilen cevaplar yetersiz geldiyse, nedenini açıklayarak ve tam olarak ne istediğinizi belirterek o konudan devam edebilirdiniz.
Yada zahmet edip vaktini ayıranlara bir teşekkür o da olmadı Beğen düğmesine basabilirdiniz.
Neyse Save_Me hocama teşekkür ettiğinize göre, bazı şeyleri öğrenmeye başlamışsınız..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İşime yaramayan cevaba neden Like Atayim? Veya ne için teşekkür edeyim? İşime yaramadığı için mi?

Oyla:

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
İşime yaramayan cevaba neden Like Atayim? Veya ne için teşekkür edeyim? İşime yaramadığı için mi?
Yüzsüzlük de 100 üzerinden 100'e yakın. Maaşallah.

Fastboot rom nedir diye sormuşsun. Ben de gayet güzel anlatmışım. Fasboot rom nedir ? TWRP rom nedir.
Haaa yazdıklarımdan bir şey anlayamadıysan daha basit ve özet nasıl anlatılır. Bilemiyorum.

Sen bu forumdaki insanları kölen falan mı sanıyorsun ? Yada ücretli çalşanların ?
Belki de çevrendeki herkesi öyle sanıyorsun ?

Paşamız bir şey soracak, Başkaları yardım etmek için kendi vaktinden zamanından ayırıp araştırma yapacak,
yada bildiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacak
, hadi yazılanları anlayıp kavrayamamasını geçtim.
O insanların emeğini ve özellikle bu devirde çok kıymetli olan zamanını ayırmasını hiçe sayıp,
"işe yaramadığı için mi beğeneceğim"
diye cevap verecek.

Belli ki nezaket eksik kalmış yada çok fazla şımartmışlar.
Kendi büyüklerin öğretsin nezaketi. Seninle daha fazla uğraşamam.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt