Çözüldü Arkadaşlar redmi note 8 the system has been destroyed

Engincankovan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engincan
Cihazım
mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum çünkü teledon kapalı
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
başlıkta yazan konudan dolayı room yüklemek istiyorum fakat miflash telefonu görmüyor.

otomatik güncelleme sonrası telefonum açılmıyor sürekli redmi yazısı gelip gidiyor altta unlocked yazıyor bunu nasıl çözeceğim.

piya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
piya
Cihazım
xiaomi note8
Konular
0
Sizin cihazda mı aynı soruna sahip su anda?
Benim cihazda da aynı sorun var. Güncelemeden sonra ekrana twrp yazısı geldi bir türlü düzeltemedim.
TWRP de iken reboot menüsüne girin ve bootloader a tıklayın.Sonra da fastboot üzerinden rom kurabilirsiniz
Cevap için teşekkür ederim ama fastboot üzerinden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de imei silinme durumu olmaz değil mi. Çünkü cihaza sonradan imei attırdım.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Benim cihazda da aynı sorun var. Güncelemeden sonra ekrana twrp yazısı geldi bir türlü düzeltemedim.

Cevap için teşekkür ederim ama fastboot üzerinden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de imei silinme durumu olmaz değil mi. Çünkü cihaza sonradan imei attırdım.

İlk sayfaya da link verdim,videolu anlatimim mevcut....

Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
ben twrp üzerinden ınstalldan yükleme yaptım. Telefonun kendi indirdiği güncellemeyle. fastboot rom için tam olarak ne yapmalıyım. Kusura bakmayın pek bilgim yok. Yukarıda yazdıysanız da ben göremedim.
Hocam Fastboot rom dosyasını c (Windowsun kurulu olduğu yere atın) sonra telefon fastboot moda alıp bilgisayara bağlayınız, sonra fastboot rom dosyasının içinden flash_all.bat çalıştırınız. işlem bitince telefon açılacaktır. İşleme başlamadan önce twrpde iken telefonu bağlayıp dosyalarınızı alabilirsiniz. Tüm verileriniz silinecektir.

Oyla:

piya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
piya
Cihazım
xiaomi note8
Konular
0
Hocam Fastboot rom dosyasını c (Windowsun kurulu olduğu yere atın) sonra telefon fastboot moda alıp bilgisayara bağlayınız, sonra fastboot rom dosyasının içinden flash_all.bat çalıştırınız. işlem bitince telefon açılacaktır. İşleme başlamadan önce twrpde iken telefonu bağlayıp dosyalarınızı alabilirsiniz. Tüm verileriniz sili

Hocam Fastboot rom dosyasını c (Windowsun kurulu olduğu yere atın) sonra telefon fastboot moda alıp bilgisayara bağlayınız, sonra fastboot rom dosyasının içinden flash_all.bat çalıştırınız. işlem bitince telefon açılacaktır. İşleme başlamadan önce twrpde iken telefonu bağlayıp dosyalarınızı alabilirsiniz. Tüm verileriniz silinecektir.
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Umarım hallolur problem.

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
başlıkta yazan konudan dolayı room yüklemek istiyorum fakat miflash telefonu görmüyor.

otomatik güncelleme sonrası telefonum açılmıyor sürekli redmi yazısı gelip gidiyor altta unlocked yazıyor bunu nasıl çözeceğim.
Telefonu fastboot moda alın pcye bağlayın size vereceğim videonun altındaki açıklama kısmında ki linkten dosyayı indirin. Sonra videoyu izleyin telefonu görmeme olayını çözersiniz. Anlarsınız diye kısaca yazayım videoya gerek yok derseniz. Açıklama kısmında ki dosyayı indirin telefon bağlı olsun hazır şekilde aygıt yöneticisine girin oradan hatalı telefon sürücüsü gözükecektir zaten sarı ünlem şeklinde sağ tık sürücüyü güncelleştir bilgisayar üzerinden dosya yükleme seçeneğini seçin ve inen dosyayı winrardan masaüstüne çıkarıp o dosyayı seçin yükleyecektir ve telefonu görecektir. Bu konuyu forumdaki bir arkadaş paylaşmıştı fakat bulamadım ama çözüm bu şekilde. Linki bırakıyorum
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Engincankovan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engincan
Cihazım
mi 8
Konular
1
Arkadaşlar yardım eden herkes için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Ben yaptım sayenizde çözüldü olarak nasıl işaretleniyor bilmiyorum. Yine çok teşekkür ederin iyi geceler iyi forumlaar...

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam arkadaş sms onaylı olmadığı için özel mesaj gönderemiyor, team kodlarını mecbur buradan yazmak zorunda, güvenlik sorunu oluşacağı için buradan paylaşım yapmayınız.
Farkettim hocam,zaten sorunu da farklı rommuş,şimdiye halletmiştir bile

Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Arkadaşlar yardım eden herkes için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Ben yaptım sayenizde çözüldü olarak nasıl işaretleniyor bilmiyorum. Yine çok teşekkür ederin iyi geceler iyi forumlaar...
Geçmiş olsun kardeşim.

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hangi çözüm ile yaptınız?

Oyla:
Üst Alt